Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hordjak melltartót?

Szerintetek hordjak melltartót?

Figyelt kérdés
Egy 13 éves lány vagyok, 7. osztályos. A mellem nem olyan nagy meg nem is kicsi, kb. 70 A, 75 AA-as. Szerintetek hordhatok push op-osat vagy inkább simát? SAjnos toppot nem akarok mert a mellbimbóm kilátszott tesó órán és ezt az osztálytársaim is láttál.. Ezzel cikiztek is. :( Help me!!

2013. máj. 13. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Push up-osat NE!! Az nagyon gáz. Egyik nap nincs melled,másik nap meg feltuningolod..akkor meg azért cikiznének.

Hordj sima,vékony bélésű melltartót.Ne legyen benne tömés.

De ha szólsz anyukádnak,hogy szeretnél egy melltartót,akkor szerintem meg fogja érteni,és nem fogja leharapni a fejed..:)

16L

ui.: Emlékszem,amikor 1 éve én is ilyen kérdéseket tettem fel..Mára meg már teljesen normális,hogy melltartót hordok...:)

2013. máj. 13. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Simát vegyél, vannak olyan boltok ahol kifejezetten a kiskamaszoknak való melltartókat árulnak (sokkal kisebbek mint a felnőtt melltartók).
2013. máj. 13. 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is így voltam de mondtam hogy szeretnék egyet és elmentünk egy fehérneműboltba és vettünk egyet .! De Push-ap-ost semmiféleképpen ne. !!
2013. máj. 13. 19:46
 4/10 A kérdező kommentje:
köszii a segítséget! :) megfogadom a tanácsokat.:D
2013. máj. 13. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:
nincs is melled. mit akarsz tartani?
2013. máj. 13. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Az utolsónak...

A melltartónak nem egyetlen funkciója van.

De idézem, ha már nem tudtad értelmezni először, most hátha sikerül:

"a mellbimbóm kilátszott"

Ha egyelőre másért nem, hát ezért már hordhat.

2013. máj. 14. 07:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Sztem inkább sima sportmelltartót vegyél. Push up-ra egy 13 évesnek semmi szüksége sincs, főleg tesiórára nem. És igen, ha rögtön push-uppal kezdesz, akkor a cikizők azért fognak cikizni, mert jaj, XY nem elégedett a melleivel, és milyen ciki a push-up.
2013. máj. 14. 14:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Van a topos fazonból is olyan, amiben vékony szivacs van, így nem látszik át semmi, de nem push up és marha kényelmes. :)
2013. máj. 14. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem még ne hordjál, hadd erősödjenek még a mellizmaid. Persze ha nagyon kiugró, alapból hegyes mellbimbód van, akkor megértem ha hordasz, de egyelőre csak sima textilt, merevítő nélkül.
2013. máj. 24. 09:58
 10/10 anonim ***** válasza:
a mellben nincs izom...
2013. jún. 10. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!