Mit gondoltok mezítláb cipőről? Mezítláb cipőben, max 1-2 óra hosszát, az milyen?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 10:02
1/8 anonim válasza:
milyen az a mezítláb cipő? még nem hallottam róla.
2/8 anonim válasza:
Zárt cipőben nem csak igénytelenség, de egészségtelen is mezítláb lenni.
3/8 anonim válasza:
Van olyan vászoncipőm, ami bebújós, és nem kell hozzá zokni. Befújom valami sprayjel a lábamat, úgy hordom a cipőt (fiú vagyok). Utána kiszárítom, és mást veszek fel. Mosható is. Egyébként kényelmetlenebb, mint zoknival, mert ha hosszabb ideig van rajtam, feltör.
4/8 anonim válasza:
első vagyok, bocsánat, nem olvastam el teljesen ezek szerint a kérdés:
szerintem zárt cipőben nem egészséges mezítláb.
5/8 anonim válasza:
Zárt cipőben nem vagyok mezítláb, csak balerinában, magassarkúban vagy a már említett vászonfélcipőben.
Zokni nélkül a teljesen zárt cipő kényelmetlen,nyáron izzadsz és a talp a cipő belsejéhez ragad és undi, télen meg lefagy a lábad.
6/8 anonim válasza:
Cipőtől is függ, meg a lábadtól is.
Nekem vannak olyan cipőim, amit fel szoktam venni nyáron zokni nélkül is, sohasem lett tőle semmi bajom Kényelmes is volt benne a lábamnak mezítláb.
7/8 A kérdező kommentje:
Tornacipőben, vagy sima félcipbőe nemzítláb menni mien ??? Mennyi ideig lehetek max mezítláb tornacipőbe, vagy egy adidas félcipőbe ? (fiú vagyok)
2013. máj. 8. 17:08
8/8 anonim válasza:
Én Adidasban volt, hogy egész nap mezítláb voltam és tök jó meg kényelmes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!