Mi a véleményetek a Vans cipőkről?
Figyelt kérdés
Mennyire kényelmesek nyáron?
Nem töri a lábatokat?
Zoknisan vagy mezítlábra szoktátok felhúzni?
Mennyire megy hamar tönkre?
2013. máj. 5. 10:15
1/5 anonim válasza:
nekem egy deszkám van de nagyon kényelmes és zoknival szoktam felhúzni zokni nélkül kényelmetlen mert nem szoktam bekötni és a fűzö zavarja a lábam.
2/5 anonim válasza:
Old Skool meg Skink Mid van. Elégedett vagyok mindkettővel, bár deszkán/bicón egyiket sem nyúztam. Előbbi nyárra sztem jó választás, de kizárólag zoknival :D Tartósnak is tűnnek, és nagyon kényelmesek :)
3/5 AlexTurner válasza:
era-m van, kényelmes, jól birja és zoknisan veszem fel :D
4/5 anonim válasza:
vans vario-m van
nem egy mai darab de még bírja
nem veszem fel mezítláb
5/5 anonim válasza:
Nekem több pár is van, mind kényelmes, nem törte fel még soha egy sem a lábam. Zoknival hordom. Tory brown, Classic Slip On, Ferris Lo Pro, Lyndon, Widow. A strapát mind nagyon jól bírja, 2 évente szoktam venni újat, egy véknyat meg egy vastagabbat általában, télen-nyáron ezeket hordom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!