Gipszben a lábam, a nem gipszes lábamra csak szandált, papucsot húzhatok most vagy zárt sportcipőt is?
Lehet hülye kérdés, de a járógipsz úgy van fent a lábamon, hogy a lábujjaim elöl kint vannak mezítláb, namost ez meg olyan hülye érzés nekem, mintha az egyik lábamon papucs lenne mezítláb, a másikon meg sportcipő zoknival. Mintha felemás lábbeliben mennék az utcán :D
Fiú vagyok és nem szeretek szandált, papucsot felvenni utcára (szandálom nincs is), de most hogy nézek ki kevésbé hülyén így?
Köszi ha válaszoltok!
Nem néz ki hülyén, vegyél fel nyugodtan cipőt.
Ha meglátnék valakit gipszelt lábbal nem az lenne az első gondolatom,hogy jééé olyan mintha papucs lenne rajta. :D
Szóval nyugi, csak te agyalsz ilyeneken,az embereket inkább az fogja érdekelni,hogy mi is történt veled,ami miatt a gipsz szükséges :)
Én hetedikes voltam, amikor eltörtem a lábam és gipszet kaptam, és engem is zavart nagyon az első napokban, hogy úgy kellett suliba mennem, hogy mindenki láthatta a lábujjaimat. De megszokás kérdése, pár nap múlva már egyáltalán nem zavart, mindent nagyon könnyen meg lehet szokni. És a másik lábamon nekem is zárt cipő volt végig.
Egyébként meg mindenkit a gipsz érdekel, meg, hogy hogyan tört el a lábad és milyen érzés, nem pedig az, hogy az egyiken cipő van, a másikon meg szabadon vannak az ujjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!