Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem merek pólóban menni...

Nem merek pólóban menni suliba mert duci vagyok, de nagyon meleg van a pulcsihoz mit csináljak?

Figyelt kérdés
Akármilyen pólót veszek, semmi nem jó, mert a streccses rémesen áll rajtam, meg az is ami nem sztreccses (bocsi nem tudom mi a neve a másiknak) szóval az olyan laza pólók sem, de abból alig van, errefelé a boltokban szinte nincsenek is. Tudom, hogy előbb kellett volna gondolkodnom, meg próbáltam is sokat mozogni meg rendesen enni, csak legtöbbször itthon vagyok, és itthon nem zavar. Mindjárt indulok suliba, mert délutáni tanítás van. Most van rajtam egy póló, szerintem ez a legjobb ami sztreccses, de a legnagyobb, a többi felsőm csak kisebb. Szerintetek nagyon gáz ha veszek pulcsit? A karom is kib.szott vastag, kb. mint egy oszlop.
2013. máj. 8. 09:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát sajnos képet nem tudok mutatni, de azért köszönöm a válaszokat :)
2013. máj. 8. 18:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Semmi gond, nem is az a lényeg. :)

De apránként rakj félre egy kis pénzt, és vegyél magadnak néhány megfelelő méretű pólót.

2013. máj. 8. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!