Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem merek pólóban menni...

Nem merek pólóban menni suliba mert duci vagyok, de nagyon meleg van a pulcsihoz mit csináljak?

Figyelt kérdés
Akármilyen pólót veszek, semmi nem jó, mert a streccses rémesen áll rajtam, meg az is ami nem sztreccses (bocsi nem tudom mi a neve a másiknak) szóval az olyan laza pólók sem, de abból alig van, errefelé a boltokban szinte nincsenek is. Tudom, hogy előbb kellett volna gondolkodnom, meg próbáltam is sokat mozogni meg rendesen enni, csak legtöbbször itthon vagyok, és itthon nem zavar. Mindjárt indulok suliba, mert délutáni tanítás van. Most van rajtam egy póló, szerintem ez a legjobb ami sztreccses, de a legnagyobb, a többi felsőm csak kisebb. Szerintetek nagyon gáz ha veszek pulcsit? A karom is kib.szott vastag, kb. mint egy oszlop.
2013. máj. 8. 09:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az alakod a ruhán keresztül is látszik. Ezért az első lépés, hogy bárki bármit mond, fogadd el magad.

Menj nyugodtan pólóban. Vegyél hozza laza, nyári, rövid ujjú mellényt.

Szólj anyukádnak, hogy ideje lenne elmenni vásárolni.

Emellett kezdj el egy kicsit sportolni, ha zavar a túlsúly. Bicajozni jó. :)

2013. máj. 8. 09:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Olyan rövid ujjú mellényem van 2 is, csak már kicsit kinőttem.
2013. máj. 8. 09:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nyugodtan vegyél fel pólót, mert ha meleg van és pulcsiba vagy akk jobban felfigyelnek rád, mintha pólót vennél fel. Régebben én is ilyen voltam, de mára megtanultam lesz*rni a többi véleményt.
2013. máj. 8. 09:26
 4/12 sheex válasza:
Gondolj bele, ha pulcsit veszel, akkor meg az lesz a gázos, mert izzadsz, mint a ló. Rajtam nyáron pólóban is folyik a víz, de nem nagyon érdekel, hogy ki mit gondol. Téged se izgasson a másik ember véleménye, öltözz úgy, ahogy neked kényelmes! Olvass ilyesmiket: [link]
2013. máj. 8. 09:26
 5/12 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok.

Látod, mindenki azt írja, menj pólóban. Tehát tedd azt. :)

Az viszont fontos lenne, hogy kicsit felújítsd a ruhatárad. Szükséged van olyan ruhákra, amikben jól érzed magad.

2013. máj. 8. 09:42
 6/12 A kérdező kommentje:

Pólóban megyek :)

Igen tudom, csak kevés a pénz :( Ha meg megyünk is alig találok valamit :S

2013. máj. 8. 09:48
 7/12 anonim válasza:

Menj pólóba , engem például sose zavart ha valaki kövér de az viszont igen , hogy 40fokba pulcsiba ülnek:)

Ja , és ha zavar a súlyod akkor fogyj le és kész. Nem olyan nehéz csak utána kell olvasgatni, tanulni mint hogyan kell és utána belevágni.Megéri.

2013. máj. 8. 09:57
 8/12 anonim ***** válasza:

Van egy barátnőm elég vaskos felsőtesttel, és képes 40 fokban is kardigánt felvenni.... rajtam is van pár kilós főleg has- derék (szülés óta főleg) de én simán felveszem a rövid szűk ruhákat nem én vagyok a leggázosabb....

Linkelhetnél képet legalább hasonló alkatú lányról (ha magadról nem akarsz) és akkor érdemi tanácsokat tudunk adni mert így nehéz... mert van akinek a kövér az már 60 kiló, de van akinek a 80 se az... nézőpont kérdése.

2013. máj. 8. 10:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Oké köszi :) Este majd linkelek, csak most indulok suliba.
2013. máj. 8. 10:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, hogy tisztában vannak az adottságaiddal. Aki túlsúlyos, az mindenben az. Legfeljebb annyi a különbség, hogy épp előnyös-e a szabás, vagy nem.

Inkább fogadd el magadat, vagy legalábbis békélj meg vele, amíg nem sikerül változtatni. :)De ennyi miatt ne feszengj meg szenvedj egy pulcsiban - ami valószínűleg amúgy sem előnyös, és még túl meleg is. Nem emiatt fognak kinézni - aki mégis, azzal nem kell foglalkozni -, nem tudom, hol laksz, de felénk nem csupa tökéletes ember mászkál az utcán, szóval ilyen apróságokat észre se vesz senki. :D

2013. máj. 8. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!