Nem illik így hordani a passzos nadrágot, ugye?
Figyelt kérdés
Konkrétan a térdig érő cicanadrágra gondolok és arra, hogy csak feneket takaró fölsővel illik hordani, igaz?
Mert a hosszú sztreccsnadrág nekem egyértelmű, hogy rövid fölsővel nagyon igénytelen, de a nyári, térdnadrág szerű cicanadrág már nem annyira gusztustalan egy rövidebb pólóval például. Nem olyanra gondolok, amiből az ember hasa is kilátszik, de mondjuk nem takarja teljes egészében a feneket, vagy éppen elöl :D
Vagy így sem ajánlatos felvenni?
2013. máj. 6. 17:11
1/5 anonim válasza:
A rövid cicanadrágot, ha jó segged van, nyugodtan lehet rövid felsővel hordani.
2/5 anonim válasza:
Cicanadrágot AKÁR rövid, AKÁR hosszú, KIZÁRÓLAG feneket takaró pólóval!
Ha nem cicanadrág, hanem "csak" passzos nadrág, akkor nem számít a felső hosszúsága.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Sosem jutott még eszembe biciklis nadrághoz hosszú felsőt venni, és nem is láttam még soha senkit úgy.
5/5 anonim válasza:
A biciklis nadrág és a cicanadrág kettő különböző dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!