Egy vajszínű szandálhoz illik felvenni egy fekete nadrágot?
Vagy egy ilyen saruszerű fehér szandálhoz szintén fekete nadrágot?
Csak mert vettem két ilyen színű cipőt és már párszor felvettem volna, de rájöttem, hogy fekete nadrágjaim vannak csak. Egy két farmerom van még, de ilyen melegben azokat meg nem szeretem, bár amúgy sem nagyon. Nem vagyok egy vékony alkat, így nem válogathatok a színek és méretek között nadrágban. Így a legtöbbször a fekete a nyerő.
Soha nem szoktam fehér cipőt venni, csak feketét, fekete szandált, szandálcipőt, fekete papucsot. Pont ezért, hogy ne legyen gondom. Gondoltam, mivel végre sikerült találnom egy mai divatos, vagány és nagyon kényelmes fehér saruszerű szandált belevágok, de csak fehérben volt a méretemben. Nem élek kis lábon sem. Így megvettem. Csak itthon néztem szembe a dolgokkal.
Milyen variációt lehetne, hogy ne legyen gáz a fekete nadrág a fehér, vagy a vajszínű szanállal?
én is hasonlóan jártam, mert nagyon régóta kerestem papucsot, végre találtam, de csak fehér volt a méretemben.
a nadrágjaim meg feketék, vagy sötétek, de én úgy oldom meg, hogy fehér felsőt veszek fel hozzá, vagy ha nem, akkor fehér nyakláncot, karkötőt, esetleg övet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!