Melyik cipőbolban huzzák a lábamra a cipőt? Mint a filmknen hogy nem nekem kell felhuzni
Ez valami troll lehet :D
Amúgy még egy Gucci üzletben sem húznák a lábadra, főleg én 100 ezer fizetésért tuti nem tapogatnám senki retkes lábát, addig dolgoznék ott amig nem várnák ezt el :)
A kérdező menjen agyturkászhoz, ráfér :)
Én egyszer Spanyolországban láttam ilyet egy PRADA boltban. Ki voltak téve nyolc euróért strandpapucsok, na, mondom, nézzünk be, milyen is ez a híres PRADA. Full elegáns volt a bolt, és két öltönyös faszit körbeugráltak az eladók, ráadták a cipőket, ők meg dumáltak egymás között, hogy na melyik lesz a jobb cipő (Magyarok voltak:D majdnem fel is röhögtem, hogy mindenhol magyarok vannak). Én az egyik kitett papuccsal odamentem a pénztárhoz, engem nem ugrált körbe senki, mondjuk, nem is voltam puccosan felöltözve ott a parton. A papucs színei kb. két nap alatt megfogták a talpamat, cirka szivárványszínben pompázott, úgyhogy ki is dobtam. Ennyi a sztorim a cipőfeladós boltokról.
Szerintem ha azt akarja valaki érezni itt Magyarországon, hogy kiszolgálják, az menjen inkább masszázsszalonba. Sőt van olyan "ipar" is, ahol térdelnek pénzért.
Én nagyon szívesen a lábadra húzom a cipőt a cipőboltban, még meg is veszem neked. Vagy akár minden reggel feladom rád, meg is tisztítom előtte. Írj privit ha érdekel (és tényleg lány vagy) :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!