Csajok, ti is szeretitek annyira felhúzni a gatyát, hogy lent bevágjon?
Figyelt kérdés
Sztreccses anyagú gatyánál egyáltalán nem kényelmetlen és nekem nagyon jó érzés, főleg mikor sietek és jó nagyokat lépek, hogy ott lent minden lépésnél dörzsölget masszíroz. :)
Más is így van ezzel?
2017. szept. 14. 18:44
1/7 anonim válasza:
Engem zavar, mert ha véletlen huncut dolgokra gondolok, akkor kész a baj. :D
2/7 A kérdező kommentje:
:)
2017. szept. 14. 19:07
3/7 anonim válasza:
Ezt biztos, hogy nem lány írta, egy szűk gatya iszonyat kényelmetlen tud lenni ha annyira szorít, nemhogy még direkt felhúzva hogy bevágjon. Elég beteg a fantáziád de sajnos el kell hogy keserítselek, nem izgulunk fel attól hogy bevág a gatya, kurv @ kényelmetlen még sztreccsesnél is.
4/7 A kérdező kommentje:
Mert ha fiú lennék, akkor kényelmes lenne mi?! :D
Én sem azt írtam, hogy direktben felizgulok (nem vagyok perverz, hogy utcán, villamoson, nyilvános helyen tegyem), csak jó érzés. A kettő között van némi különbség.
Jó, hogy jobban tudod a nememet, mint én magam! :)
2017. szept. 14. 19:17
5/7 anonim válasza:
Van 1 osztálytársam aki a seggébe húzza a nadrágjait. Rohadt undorító!🤧
6/7 anonim válasza:
3-as!
A szűk nadrágok kényelmetlenek??
Érdekes kijelentés,de akkor viszont szinte minden nő kinlódik a szűk nadrágjába..?
7/7 anonim válasza:
Én nem szoktam, mert az fizikai képtelenség slicces nadrágnál, én meg csak azt hordok. A pi..csába is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!