Lányok, ha szoktatok két harisnyát felhúzni, hogy szoktátok? Ķéne egy kis segítség.
Figyelt kérdés
Este bulizni megyünk, és mivel hajnalban hűvös lesz, két harisnyát veszek fel. Egy 40 denest, és egy 20 denest. Csak nagy dilemmában vagyok, h melyiket vegyem alulra, és melyiket fölülre. A vékonynak sokkal jobb az anyaga, kontrasztosabb lesz tőle a lábam, viszont sérülékenyebb. A vastag jobban bírja a strapát, viszont nem mutat olyan szépen a lábon. Ti hogy szoktátok? Hogy a praktikusabb? Köszi előre is!2018. márc. 15. 19:20
1/7 anonim válasza:
Szerintem a 40es elég nem olyan vészesen hideg már az idő. Valamint bent a kettőben meggyulladnal :)
2/7 anonim válasza:
A vékony harisnyát húzd alulra,a vastagabbat felülre.A buliban bent úgyis meleg van,le tudod venni a felsőt.Hazafelé pedig vissza tudod húzni újra.
4/7 anonim válasza:
Vegyél 60-80 vagy 120 denes harisnyát, akkor nem fogsz fázni.
5/7 anonim válasza:
Én sem veszek fel soha kettőt, még nem is hallottam ilyet.
6/7 anonim válasza:
Én inkább azt ajánlanám, hogy vegyél egy fekete harisnyát és arra egy fekete combzoknit, az nagyon jól melegen tart.
7/7 anonim válasza:
Én is a szebbet veszem felülre és az átlagosat alulra. De nem télen, inkább tavasszal, ősszel, amikor még nincs fagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!