Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon vékony, (170/53) nőre...

Nagyon vékony, (170/53) nőre milyen ruhát adnál állásinterjúra?

Figyelt kérdés

rövid, barna hajam van, de semmi értelmes ruhám nincs, vagy ami van, azokból kifogytam. A nadrágokon látszik legjobban a fenékrészen, hogy milyen rondán áll. Szívem szerint szoknyát vagy ruhát vennék, de nem tudom milyet. Cipőről sincs elképzelésem, a túl magasat nem tudom hordani.

Linkelnél képet is ? Köszi !

25/N

2013. máj. 4. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem valami magasított derekú szoknyát vegyél:

[link]

[link]

és hozzá valami szép blúzt :

[link]

cipőt meg valami kis egyszerű telitalpút , de ne vegyél tl rövid szoknyát az rosszul is elsülhet :D

2013. máj. 4. 18:11
 2/4 banyamanya ***** válasza:

Esetleg valami peplum?

[link]

Derekadat kicsit szélesítheti optikailag. Cipőt meg akár kínaiban is találsz, olyat ami szép, elegáns, és csak kis (3-4 cm-es) sarka van.

2013. máj. 4. 22:27
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat, megyek a körutamra széjjelnézni..
2013. máj. 5. 08:08
 4/4 A kérdező kommentje:
tegnap vettem egy magasított derekú szoknyát. Nagyon jól áll, tetszik is, de nem lehet hozzá normális blúzt találni, ami elvonja a figyelmet a lapos mellkasomról, pl egy kis fodor, vagy valami dísz egyiken sincs, ami méretben megfelelő lenne. :( Ugyanez a problémám a második válaszoló javaslatával. Jövő hétvégén megint megpróbálom. Köszönöm mindkettőtöknek.
2013. máj. 6. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!