Olivabogyó kérdése:
Szerintetek mit vehetek fel? (kép)
Figyelt kérdés
Szóval a problémám a legtöbb lányétól eltérő, nekem ugyanis túl vékonyak a lábaim. Nyáron megsülök farmerban. Nagyon szeretnék szoknyát és rovidnadrágot hordani...
Kérdésem az lenne, hogy ilyen vékony lábakkal felvehetek-e szoknyát? A képen az én lábam van.
2013. máj. 2. 20:44
1/11 anonim válasza:
Az enyémek is ilyen vékonyak, sőt.. :/ Szerintem egyébként nagyon szépek a tieid, nyugodtan hordj ilyen szoknyát mint a képen, és a rövidnadrágot is vállald fel, csak ne magassarkúval, mert mégjobban nyújtja a lábad, de szerintem még úgy is szép. :) (egyébként látom tumblr-ról linkeltél, priviben megadod a tumblr url címét? :)) 16/L
2/11 anonim válasza:
szerintem simán. ennél sokkal vékonyabb lábú lányokon is van
3/11 anonim válasza:
szereintem farmerben is látszik hogy vékony lábad van. ahogy látom elég hosszú is. nehogy emiatt legyen meleged, vedd fel nyugodtan
4/11 anonim válasza:
Nyugodtan hordj rövidet,szép lábaid vannak,ráadásul ennél ezerszer vékonyabb lábúak is felvesznek ilyesmit.
6/11 anonim válasza:
Szép lábaid vannak, azt veszel fel amit csak akarsz... na jó azért a nagyon tapadós cuccok annyira nem előnyösek. De bármilyen másfajta szoknya, nadrág jó.
7/11 anonim válasza:
Hát igen se túl vastag se túl vékony. Ilyen vékony lábakat ígyis úgyis megnéznek tökmindegy mit veszel fel.
8/11 anonim válasza:
Na hát azért annyira nem vékony. Sokkal vékonyabbakat is látni, hogy mindenfélét felvesznek, bár az már undi sokszor, de te bármit felvehetsz. :D
10/11 anonim válasza:
Hány centi vagy és hány kiló? Szeretnék ilyen szép vékony lábakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!