Ezek a lábujjköztes papucsok mindenkinek bejönnek csak nekem nem?
Figyelt kérdés
Nem kényelmes, klaffog, nem fogja a lábam... körülöttem meg mindenki imádja...2013. máj. 2. 20:44
11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
No igen. Férfin hülyén állna a női papucs, mégha oly elegáns is :P :)))
13/16 anonim válasza:
Én is utálom. 6 éves korom óta nem tudom magamon elviselni a szandált vagy a papucsot.
Az a rémisztő, hogy 10-15 éve 10 férfiból 2-3 hordott utcán szandált, papucsot, manapság 10 hímnemű egyedből meg 9 slattyog ilyenben.
Nyaranta amikor munkahelyre járok úgy érzem magam mintha ismét óvodába mennék. És az az igazán kemény, hogy dolgozunk kb. 15-en férfiak és én járok jó minőségű cipőben pamutzoknival (nem izzad meg a lábam, nem lesz büdös és igen, kényelmes.) , mindenki más szandálban, papucsban (elvileg komoly munkahely )és a többiek csodálkoznak, hogy ilyen melegben, hogy hogy nem szandiban jöttem.
14/16 anonim válasza:
Jó én is jó minőségű bőrcipőt hordok, de azért ég és föld egy zárt cipő meg pl papucs vagy belarina. (lány vagyok)
15/16 A kérdező kommentje:
Amit én próbáltam most, az átmenet a strandos meg a divatos között, guminak gumi, de olyan szebb, igényesebb fajta, mindenesetre nem tudok benne kényelmesen menni....
2013. máj. 3. 16:16
16/16 anonim válasza:
Szerintem az hatalmas gáz, hogy valaki szerint attól férfi a férfi, mert cipőt hord zoknival. Én férfinak érzem magam, nem vagyok divatguru, de figyelek a megjelenésemre, tehát adok a külsőmre. DE ha ahhoz van kedvem akkor felveszek egy flip-flop papucsot, és nekem homokos divatdiktátorok ne mondják meg, hogy hogy öltözködjek férfiasan. Szóval én szeretem, a barátnőmnek bejön, ha ilyet veszek fel tehát szerintem király, na persze ha tudja az ember viselni, és passzol a stílusához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!