Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek a lábujjköztes papucsok...

Ezek a lábujjköztes papucsok mindenkinek bejönnek csak nekem nem?

Figyelt kérdés
Nem kényelmes, klaffog, nem fogja a lábam... körülöttem meg mindenki imádja...
2013. máj. 2. 20:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
ense birom
2013. máj. 2. 20:48
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Én sem szeretem.
2013. máj. 2. 20:50
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon utálom, ízléstelen és önmagát blamálja, aki viseli...
2013. máj. 2. 20:51
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Van olyan jó papucs, mint bármelyik. A gond ott kezdődik, ha valaki elkezdi az utcán hordani, végigslattyog benne a méteres mocsokban, háromszor elhagyja út közben, stb. Strand és fürdőszoba, ezekre a helyekre lett a papucs kitalálva, ott is kell hordani őket.
 5/16 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok gyári hibás :))
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
fúúúúj! már a neve is, hogy "tangapapucs" irritál
2013. máj. 2. 20:55
 7/16 anonim ***** válasza:
53%
Én sem szeretem! :) én csak strandon hordom meg koli fürdőbe :D
2013. máj. 2. 20:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint bejönnek,és szívesen hordom őket,számomra kényelmes,plusz tetszik.Persze ezzel nem mindenki van így,ízlések és pofonok.
2013. máj. 2. 21:00
 9/16 anonim ***** válasza:
48%
Azért bírom az olyan válaszokat, hogy nem szereti valaki, de azért hordja itt-ott... Aki nem szereti az nem is vesz ilyet. Nekem sincs, próbáltam már húgomét, de kényelmetlen és rossz érzés benne járni. Sose kéne. A normál papucs kényelmesebb, jobban is néz ki.
2013. máj. 2. 23:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszoló vagyok! Szóval: nekem nagyon furcsa és érthetetlen az, hogy a stílusosság és az igényesség szinte ciki ma Magyarországon, ellenben a slamposság, az "olyan laza vagyok, hogy majd' szét esek" az szinte már-már kötelező.

Schiffer Miklós, ismert divat és stílustanácsadó is kifejtette, hogy míg nyugatabbra az embereknek van tartásuk, ezt az öltözékükkel és a lábbeli-választásukkal is kifejezik, addig Budapest nyáron olyan, mint egy nagy medence. Az emberek szabadsághoz, strandhoz öltöznek.

Én is megfigyeltem, kandikálnak a lábujjak, a férfiaké is, van ez a trehánygatya, ami senkinek sem áll jól, mégis úgy viselik, mintha kötelező lenne, vagy a szandáljaikban úgy néznek ki férfitársaink, mint egy egy jóllakott napközis vagy nagyra nőtt óvodás. És sajnos ez a flipflop tanga lábujjköztes bzuipapucs is kegyetlen mentális környezetszennyezés az utca látványképében.

Nekem tényleg az jut eszembe a slampos emberekről, hogy ők slamposak, olyanná alakítják a küllemüket, hogy slamposnak látszódjanak. Ugyanis hiába nem a ruha teszi az embert, az első benyomást a többi emberre a külsőnkkel tesszük.

Sokan nem tudják, hogy mi hova való. Egy ilyen flipegő-flopogó papucs bocsánatos bűn strandon, tengerparton, vagy otthon. De pl egy hivatali ügyintézéshez, belvárosi utcához, vagy pl bankba, nagyon nem való. Nekem nincs ilyenem, mert rohadtul nem jön be. Papucsom - másfajta - van, de annak is csak a kertkapuig szól az útvonalengedélye :))

2013. máj. 3. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!