Srácok, aki harisnyát hord, mostmár itt az ideje
halásznadrágosan jönni-menni. Ti mit gondoltok?
21/30 anonim válasza:
Igen itt a jó idő aki szereti férfiként most már akár rövidnadrághoz is felveheti !Én bevallom télen is hordtam harisnyanadrágot nadrág alatt mert hideg volt.Utálom a jégeralsót !!! Szerintem mindenki maga döntse el hordja vagy nem ,de azzal végkép nem értek egyet hogy egyesek beszólnak a másiknak szerintem mindenkinek be lehet szólni, ha az ember akar, van akinek ferde az orra, görbe a füle, sebes az arca stb.!!! Az hogy egy pasi felvesz harisnyát a magánügye akinek nem tetszik ne nézze !!!! Az hogy beszélünk róla, az meg azért van mert sokan nem tudják hogy férfiaknak is gyártanak már ilyet évek óta és sokan sporthoz stb használják !Múltkor olvastam egy cikket hogy Németországban a férfiak 40-50 % hord harisnyanadrágot nem hiszem hogy mindegyik meleg lenne stb.!!!! Nem hiszem hogy be kellene szólni bár kinek is azért mert szereti pasiként! Most pl: kezdjünk el beszólni a nőknek mért nem járnak szoknyában?? Mivel a nadrágot az férfiak hordják!!Érdekes ez senkit sem zavar !!! Változnak a divatok régen egy fülbevalóért vagy egy karkötőért le melegezték a pasikat, aztán elfogadta mindenki, ma már nem gond!!Most a harisnya van így!! Mindig lesznek ellenzők és olyanok akik szeretik de előbb utóbb elfogadják az emberek!!!De a vicc hogy csak akkor látom ezt a felháborodást hogy ha valaki írni mer róla múltkor láttam néhány kerékpárost (pasit) harisnyában senki sem szólt be nekik!Engem nem érdekel ki mit mond, én hordok harisnyát pasiként, és a nőket szeretem!!!! Akinek nem tetszik, ne nézze, nekem sem tetszik sok minden, de nem teszem szóvá !!!!!!
2013. ápr. 25. 17:53
jólvanjólvan, nem kell többször regizni emiatt :D mindenki azt hord, amit akar, csak igazából a kérdés abszolút értelmetlen. mert nem arról szól, hogy egyedül képtelen eldönteni, hogy mikor vegye fel vagy le (ha elég nagy kisfiú, akkor tudja mikor van melege, mikor fázik), hanem hogy időről időre visszatér a GYk-ra és világgá kürtöli a szenvedélyét a nylon harisnya iránt. kit érdekel? menjen valami klubba, ahol közösen harisnyáznak.
2013. ápr. 27. 17:59
végül is felteheti a kérdését, legyen ennyi szabadság, mi meg ne legyünk bunkók hátha talál vkit szegény aki ugyanolyan harisnya mániás mint ő, elég baj az neki hogy nem tolonganak a harisnyatársak
2013. ápr. 27. 21:24
24/30 A kérdező kommentje:
22-es te elmebeteg gyagya! Nekem ez az első harisnyával kapcsolatos kérdésem érted? azt a nagyon hülye agyadat és nem regiztem 2x,hogy legyen aki ír,mint pasi :( Ha nem vagy pasi, biztos sztem,akkor ne írjál ide,főleg,ha ezen kiakadsz,ha ilyen kérdést olvasol. Én is írhatnék azoknak,akik u.olyan kérdéseket tesznek fel,hogy megint kérdezgetsz, de nem mindenki olyan esztelen mint te vagy. Azt sem tudod felfogni a borsó agyaddal,hogy sok ember nemtől független nem tartja cikinek stb a férfi harisnyaviselést. Néhány pl:
[link]
Kedves kérdező!Fájdalom,de a nejlonharisnyát a nőknek találták ki,én még sosem láttam nejlont férfin.Mellre ne szívd amit most írok,de nagyon b..isan nézne ki ha én felvenném,és minden férfin.Az lehet,hogy más északi országokban(norvégia,svédország)ez elfogadott,mert ott hideg van,de itt nálunk sosem lesz az.A pamutharisnyát azt jobban elfogadják a férfiakon,de a nejlon....szóval nagyon bizarr.Ha tetszik hordjad,de a nejlonharisnya akkor is a nőknek áll jobban,nekik lett tervezve.
2013. ápr. 28. 14:03
26/30 A kérdező kommentje:
Nekem is jobban tetszenek a nőkön a harisnyák, de meg kellene érteni végre,hogy nem csak a szépsége miatt lehet hordani, hanem mert az harisnya,más mint a zokni. Nem tudom megmagyarázni jobban,nekem én több férfinek jobban bejön. Azt elismerem,hogy a sima vékony nejlonharisnya nem férfias,de 1001 féle más is van, akkor ha az áttetsző harisnya nem elfogadható,akkor nem áttetszőt kell hordani,ami nem olyan vékony . Én pl vastagabbakat hordok egy kép,hogy milyen formában, el lehessen képzelni.
[link]
[link]
Akkor nincs mit tenni,hordd csak szépen a kényelmes kis nejlonharisnyanadrágjaidat,és a vita részemről le van zárva!
2013. ápr. 28. 19:42
Had aljak a kerdezo melle! Itt a tobbseg azt mondja,hogy az a ferfi aki harisnyat hord az meleg,annak ellenere,hogy gyartanak ff nejlonharisnyat! Meg is tamadjak oket! Mi a helyzet a ff ruhat viselo nokkel? Foglalkozzunk 1 kicsit veluk is! Mikor zako van 1 non, allitolag nekik is gyartanak,de leb.zizzak oket ezert? Tovabb megyek esti hirado rendorszovivo nok ferfi nyakkendo,ing, egyenruha,elfogyott a noi? Ezekkel mi a helyzet? Mind langyik?
2013. máj. 3. 15:15
29/30 A kérdező kommentje:
Én nem tartom már régóta ezt a harisnya viselést ciki dolognak, eleinte szégyelltem,de meglepően lány osztálytársaim és bnők biztattak,hogy ha szereted zokni helyett a nejlonharisnyát,akkor nyugodtan hord. És én is így gondoltam, de ezek után teljesen normálisan hordom,nem izgat ha látszódik,hogy harisnya, hogy fénylik. Sok fiú nem meri ezt felvállalni, talán nagyobb önbizalom kéne,vagy lány bnő,aki mint nekem ajánlja,hogy hordjam,akár halásznadrághoz.
Most komolyan? Én nő vagyok, de belinkelek egy oldalt. Magyar és férfi nejlonharisnyák vannak rajta. Nézzétek meg.
[link]
Én a Podmaniczky utcában dolgozom egy harisnya nagykerben, és a hölgyek a férfiakkal együtt jönnek vásárolni, most hogy hidegebb lett az idő. Érdekes módon 4-es és 5-ös méretű harisnyákat vesznek. Ebből arra következtetek, hogy nem az M-es méretű hölgyre veszik, hanem a barátjának, aki legalább 180 centi magas. Tehát én azt látom, egyre jobban veszik férfiaknak is. Lehet akár nejlon, akár pamut.
2013. nov. 12. 16:31
Kapcsolódó kérdések: