Srácok, aki harisnyát hord, mostmár itt az ideje halásznadrágosan jönni-menni. Ti mit gondoltok?
Nem gondlom,hogy nőies ruhadarab lenne. Ez olyan mint a zokni, aki felhúzza, az hordja ha szeretné. Nem értem miért kell a harisnyát,akár nejlon a nőknek tulajdonítani. Persze a szolid félékre és az egyszínűekre értem. Testszínűeket hordok állt,lycrásat, ami vastagabb, 40-150 denig, opakot is stb. Én úgy használom,hogy nem áttetsző,tehát nem úgy mint a nők. Csak hosszú nadrág alatt hordok áttetsző harisnyát,amúgy nem, rövidhez vastagabbat.
Sok férfineműnek bejön a nejlonharisnya, a legtöbben a hagyományos vékonyat szeretik, én pl a vastagot. Nem mondanák le róla semmi pénzért, különleges érzés benne lenni, a cipőbe a lábnak.
Régóta több mint 10 éve hordom úgy hogy látszódik pl a lábfejemen, de 3 éve halászgatyásan is, de sosem szóltak meg vagy egyebek. Sztem nem én vagyok hülye,ha sztem ezt a könnyű és praktikus ruhaneműt hordani,hanem aki ezt cikinek vagy furának tartja.
Úristen... azt hittem, hogy lány vagy, csak hülye, és nem tudsz fogalmazni...
De csak annyiban tévedtem, hogy lány vagy...Az írásod alapján ritka buta vagy..A harisnya NŐI ruhadarab!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!