Srácok, aki harisnyát hord, mostmár itt az ideje halásznadrágosan jönni-menni. Ti mit gondoltok?
elárulom hogy nejlonharisnyát nőknek gyártanak,így bármilyen meglepő női ruhadarab
egy pasin meg nagyon b*zisan nézne ki
meg elárulnád hogy milyen fiú hord harisnyát?
"különleges érzés benne lenni, a cipőbe a lábnak"
mondom, hogy te vagy ahrisnyamániás... évek óta itt vagy, időnként világgá kürtölöd, hogy mennyire ráizgulsz a saját harisnyádra. mindezt kérdésbe csomagolod, de akkor is gáz az egész
a páromnak van pamutharinyája, férfi darab, sliccel, ha rohadt hideg van, a szabadba felveszi nadrág alá, ez rendben van. de a nylon harisnya nem pasiknak készült. én konkrétan rosszul lennék, ha egy pasi levetközne előttem, és előkerülne egy nylonharisnya.
hordj azt, ami jól esik, engem nem érdekel, de ne itt éld ki perverz hajlamaidat, hogy minket traktálsz azzal, hogy mire gerjedsz (ez esetben saját magadra)
11-es áruld el, csak ne nekem,mert én legalább tisztában vagyok harisnya ügyben, nem úgy mint te! Képzeld férfiaknak is gyártanak harisnyát, nejlont is, csak ezeket nem lehet bármelyik sarkon beszerezni és drágább is. Nem értem mi ez a nagy odaadás a nejlonharisnyáért, 100 nőből 95 utálja, akkor nem mindegy,ha valaki férfiként jónak tart ja?
Csak nálunk Magyarországon van ennyire különválasztva a harisnya és zokni dolog, máshol okosabb országokba nem foglalkoznak ilyen hülye dolgokkal,hogy kinek milyen anyagú zokni,harisnya van a lábán.
12-es! Ha nem hordasz harisnyát,akkor nem értem mit kell okoskodnod? A hozzám hasonló srácoknak tettem fel a kérdést és nekik akartam biztatást adni. Ha idegesít a téma, a férfi harisnyaviselés akkor miért írsz?
Te rosszul lennél, ha a párod harisnyába levetkőzne, sok pár pedig egymás harisnyáiba jár dolgozni stb vagy harisnyába duhajkodnak otthon.Sok nő,csaj szokott venni a pasijának akár nejlonharisnyát is, hogy azt hordja. Fogd már fel,hogy ami neked gáz vagy ciki, az egy másik nőnek nem az!
Ez is típikus női butaság, ha azt hiszed,hogy én azért tettem fel a kérdést,mert "ráizgulok" a harisnyákra. Nem erről van szó, hanem velem hasonló srácoknak írtam,hogy jó idő van, ideje rövidgatyáhooz hordani a harisnyát. Te vagy inkább beteg,hogy a harisnyát ennyire "szent tehénnek" gondolod. kérdezz meg egy harisnyagyártót vagy eladót,hogy nejlonharisnyát pasik is hordhatnak e?
De én írtam,hogy vastagabbat hordok, ami nem áttetsző, tehát nincs miért fújolni.
közöltük hogy b*zis a harisnya,ha nem érdekel a véleményünk akkor ne tegyél fel kérdést,és itt te vagy ez egyetlen aki okoskodik
amúgy nem tudom hogy mennyire vetted észre de nem tolonganak itt olyanok akik azt mondanák hogy ők is hordanak ilyen harisnyát,meg én meg egy pasin sem láttam nejlon harisnyát
olvasd végig hogy miket írtál,te nem ilyen harisnyákról beszéltél hanem testszínűekről ami nőies
legalább arra emlékezzél már hogy mit magyarázol hogy mik jönnek be neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!