Ehhez a felsőhöz melyik nadrág megy jobban? Kép és kiegészítés lent.
Na szóval hnap gólyaavató és diszkó lesz:D:P
Nos,hát van egy tök jó felsőm és valószínűleg azt veszem fel(de nálam biztosra sose lehet tudni:D).Nem tudom melyik nadrág lenne jobb hozzá.
Szerintetek?
Ilyen a felső:
És a nadrág lehetőségeim:
[link] (ez egy hosszú naci)
[link] (ez halász naci)
Melyik lenne a jobb szerintetek?És ha ez a felső lesz és a halásznaci akkor ahhoz felvehetem a pink színű harisnyámat?Vagy inkább ne?
Felsők még ezek jöhetnek szóba:
Melyik felsőt vegyem fel melyik nadrággal?És ahhoz az összeállításhoz milyen NEM FÜSTÖS,SÖTÉT sminket ajánlotok?
Előre is köszi a válaszokat!
14/L
Szia:)
Szerintem legyen a 2.nadrág és a zöld felső.
utolsónak:
nézd,igazad van,őszintén szólva ezek közül a legújabb darabom a fekete felső,amit először linkeltem.Nem vagyunk milliomosok,sőt!Nem,nem vagyunk olyan szegények,hogy épp,hogy meg tudjunk élni.De nővérem most kezdte Pesten az egyetemet,egy hétre 5.000Ft nem elég neki.Mellette egy csomó minden után fizetni kell,arról nem beszélve,hogy nekünk is kell enni!Próbálunk spórolni,apum 2helyen dolgozik,hogy több pénzünk legyen.Nem vagyunk szegények,de nem engedhetjük meg magunknak,hogy minden hónapban vegyünk új ruhákat.Szívem szerint mind a két farmert lecserélném,de nem tudom mire.Nadrágot alig tudunk rám kapni,mert nincs olyan ami tetszik és jó is vagy ha van az akkor 10.000Ft fölött van.Ezt már nem engedhetjük meg magunknak.:(
Jesszus! Szánalmas, és undorító emberek írtak Neked. Remélem, hogy nem vetted szívedre a hülyeségeiket :) (Hiszen nem érdemes, ezt jegyezd meg jól).
Nagyon nagy tett volt leszólni egy 14 éves "kislány" ruhatárát... (A kislányt nem sértésnek szántam) :)
Megnézném az ő tini-kori ruhatárukat! Hehe :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!