Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ehhez a felsőhöz melyik...

Ehhez a felsőhöz melyik nadrág megy jobban? Kép és kiegészítés lent.

Figyelt kérdés

Na szóval hnap gólyaavató és diszkó lesz:D:P

Nos,hát van egy tök jó felsőm és valószínűleg azt veszem fel(de nálam biztosra sose lehet tudni:D).Nem tudom melyik nadrág lenne jobb hozzá.

Szerintetek?

Ilyen a felső:

[link]

[link]

És a nadrág lehetőségeim:

[link] (ez egy hosszú naci)

[link] (ez halász naci)

Melyik lenne a jobb szerintetek?És ha ez a felső lesz és a halásznaci akkor ahhoz felvehetem a pink színű harisnyámat?Vagy inkább ne?

Felsők még ezek jöhetnek szóba:

[link]

[link]

[link]

[link]

Melyik felsőt vegyem fel melyik nadrággal?És ahhoz az összeállításhoz milyen NEM FÜSTÖS,SÖTÉT sminket ajánlotok?

Előre is köszi a válaszokat!

14/L

2009. szept. 24. 18:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem is a hosszú nacit vedd fel és vagy a csikos zöld felsővel vagy azzal amit utolsó előttinek linkeltél be.A többi tényleg nem diszkóba való.
2009. szept. 24. 19:32
 12/24 anonim ***** válasza:
79%
A harmadik felső nagyon csinos. Hosszabb fazonúnak látom, jól látom? Azt el tudnám képzelni egy leggingssel. Cicanaci, ha úgy tetszik. Sötétbarnával, feketével... 1000 forint körül vannak kínai boltokban már vastagabbak, amikben nem érzed magad kényelmetlenül. Azzal csini lenne. :)
2009. szept. 24. 19:33
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
A zöld fehér pöttyöset a hosszú nadrággal!, de amúgy discoba nem akarsz inkább szoknyát venni?
2009. szept. 24. 20:02
 14/24 anonim ***** válasza:
84%

18:45 nek. Figyelj már, egy 14 éves lánynak mért kéne kivágott hasmutogatós felsőkbe mennie? Azt hogy a discoba minden 14 éves csaj úgy néz ki mint egy kúrv@, az az ő és a te bajod. Nem azt kéne leszólni aki nem ezek a "k*rjatok meg pasik" kinézettel járkálnak 14 évesen az utcán sőt nem is beszélve a fiatalabbakról. Persze akinek nem inge ne vegye magára.

Kedves kérdező, szerintem egy hosszú farmert vegyél fel az utolsó előtti felsővel. Jó bulizást! 22/L

2009. szept. 24. 20:03
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

Szia! Nekem nagyon tetszik a fekete felsőd, amit legelőször linkeltél be. Én biztos azt venném fel, a hosszú farmerrel. Hullámos hajjal szerintem nagyon jól állna :) Ha nincs semmi spéci cuccod az elkészítéséhez, akkor csak fond be lazán, 2-3 tincsbe. Egy picit bevizezed, pár óráig úgy hagyod és máris kész a bulis frizura:) (bár ez függ a hajadtól is) Sminknek elég ha kihúzod a szemed feketével, felül is a külső részénél. Majd jöhet még egy kis szempillaspirál is.. Nem kell mindenkinek topokban, meg miniszoknyába flangálnia... Sokkal jobb, ha van egyéniséged!

Ha van egy vastagabb, sötét karkötőd, az illene hozzá.

2009. szept. 24. 20:05
 16/24 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Igazából nem vagyok szoknyás-típus,mert kövérnek látom magam.Persze próbálok tenni ellene,de addig sem nagyon hordok szoknyákat.Persze van amikor rám jön a szoknya dolog és akkor meg azt veszek fel többször is egymás után,de nem ez a jellemző:S

2009. szept. 24. 20:06
 17/24 anonim ***** válasza:
66%
én a zöld csíkosat venném fel a hosszú farmerral
2009. szept. 24. 20:28
 18/24 anonim ***** válasza:
66%

3. felső-hosszú gatya kombinációra szsvazok. Jó bulizást :)

19L

2009. szept. 24. 21:43
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
Hosszú gatya + a zöld csíkos felső...de csak mert én így párosítanám! Kutya jól néznél ki akkor!!! :)
2009. szept. 24. 22:25
 20/24 anonim válasza:
11%
rondák a ruháid de nagyon:S
2009. szept. 25. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!