Ehhez a felsőhöz melyik nadrág megy jobban? Kép és kiegészítés lent.
Na szóval hnap gólyaavató és diszkó lesz:D:P
Nos,hát van egy tök jó felsőm és valószínűleg azt veszem fel(de nálam biztosra sose lehet tudni:D).Nem tudom melyik nadrág lenne jobb hozzá.
Szerintetek?
Ilyen a felső:
És a nadrág lehetőségeim:
[link] (ez egy hosszú naci)
[link] (ez halász naci)
Melyik lenne a jobb szerintetek?És ha ez a felső lesz és a halásznaci akkor ahhoz felvehetem a pink színű harisnyámat?Vagy inkább ne?
Felsők még ezek jöhetnek szóba:
Melyik felsőt vegyem fel melyik nadrággal?És ahhoz az összeállításhoz milyen NEM FÜSTÖS,SÖTÉT sminket ajánlotok?
Előre is köszi a válaszokat!
14/L
magadtól fel se tudsz öltözni vagy mi van?
kérdezd meg anyukádat
1.-nek:köszi a gyors választ(:
2.-nak:bunkó válaszok nem érdekelnek és képzeld minden nap egyedül,magamtól öltözök fel...csak tudod DISZKÓ lesz és szeretnék nagyon jól kinézni.Gondoltam kikérem a véleményeket.
huha
hát sztem ne az első pólót vedd nem diszkóba való
vedd fel a 4 linkelt póló közül vagy a 3at vagy 4et a hosszugatyával :)
15l
sztem se az elsőt...
ink azt a fehéret fekete pötyökkel +az első gatyát
utolsó előttinek:már írtam előbb normális válaszokat várok!Azt hogy neked nem tetszik ez meg lehet normálisan is fogalmazni,nem kell bunkónak lenni!
egyébként köszi a válaszokat!
Nos,azt hiszem a hosszú gatya lesz,abban valahogy jobban érzem magam(: a felsőt még mindig nem tom.:S
utolsónak:
semmi baj,ezt szeretem.Amikor az ember megmondja a véleményét normálisan megfogalmazva és nem úgy mint egy bunkó ember.Igazad van diszkóba kivágott,rövid toppok a menők,csak azért ezek közül kellene választanom,mert bár nem vagyok kövér én látom a felesleg rajtam és kivágott,rövid cuccokban nem igazán érzem jól magam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!