Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Topánkából kikandikáló lábujjt...

Topánkából kikandikáló lábujjtövek. Gáz vagy elfogadható?

Figyelt kérdés
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem a hideg ráz erről a látványtól. Olyan, mintha kicsi lenne a cipő a viselőjére. Ráadásul nem is igénytelen emberek esetében látni ilyet, hanem a magára sokat adó, műkörmös, festett hajú, sminkelt plázacica típusú csajoknál is.

2013. ápr. 16. 13:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Engem másokon nem zavar, nem tartom igénytelennek. Viszont magamnak sosem veszek olyan cipőt, amiből így kilátszik a lábujjtő :-)
2013. ápr. 16. 13:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gáz...
2013. ápr. 16. 14:08
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez egyfajta divat. Bizonyos cipőket szándékosan gyártanak így.

Az angol kifejezés most nem ugrik be, de több cikket is olvastam még tavaly ezzel kapcsolatban.

Egyébként nekem se tetszik.

2013. ápr. 16. 14:13
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem se túl szép. Egyébként a "műkörmös, festett hajú, sminkelt plázacica típusú csajok" pont a legigénytelenebb kategória.

24/F

2013. ápr. 16. 14:29
 5/14 A kérdező kommentje:
4: ezt hogy érted, hogy ők a legigénytelenebbek?
2013. ápr. 16. 14:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát ahogy te is írtad, műkörmük van, a hajukat is festik, stb. Ezek azért elég nevetséges dolgok. És általában belülről se sokkal értékesebbek.
2013. ápr. 16. 15:04
 7/14 anonim ***** válasza:

A plázacicáknak tök mindegy, a divatot/tömeget követik. Ha egy tervező festékes vödröt adna táska helyett egy modellnek, akkor ők is azt hordanák.

Hogy a kérdésre válaszoljak, egy kicsit fura, de nem tehetnek róla,hogy a lábuknak más az aránya és hosszúak a lábujjaik. Ha ápolt a lábuk akkor nincs benne semmi megbotránkoztató. Az más kérdés,ha röhejesen pici orr részű cipőt választanak, akkor egy csöppet vicces.

2013. ápr. 16. 15:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is gáz, sosm venném fel. Olyan, mintha kicsi lenne rá a cipő vagy nem tudom...
2013. ápr. 16. 17:16
 9/14 GoOoF válasza:

Hajat festetni miota nevetseges es igenytelen? :D

Nagyon viccesek vagytok.

2013. ápr. 16. 17:35
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

a peep toe cipőkre gondolsz?

[link]

amúgy leszarom, hogy nektek tetszik-e vagy sem, nekem bejön az ilyen cipő.

2013. ápr. 16. 19:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!