Szerintetek mit vegyek fel? Hogy öltözködjek? (lent)
Nyilván fontos a külső megjelenés, hogy felkeltsd a figyelmét, aztán utána alakuljanak a dolgok, érted, de gondolom tudod, hogy a ruha nem minden. Nem tudom, milyen a stílusod, és egy fiú kedvéért ne is változtass ezen, mert ők inkább a természetes, magabiztos lányokat kedvelik főként, és ha nem adod magad, nem biztos, hogy egyből bejössz neki - szerintem.
Milyen a stílusod? Nőies? Egy fontos: ne válj közönségessé. Maradj a jó ízlés határain belül, de nyilván ne rikító színű ruhákkal hívd fel a figyelmét. :D Ezt gondolom mondanom se kell. Egyszerűen legyél csinos, kicsit sminkelhetsz is, a hajadat is variálhatod, hogy hogyan keretezze az arcod, hogy kiemelje az arcod. Merj egyedi lenni! :) A különleges, egyedi ruhadarabokat pedig kombinálhatod mai divatos dolgokkal is.
Elnézést a hosszú válaszért. xD
Köszi annak aki segített.
Stílus: szeretem a hippis ruhákat is de nem vagyok az. Néha meg úgy nézek ki mint egy papagáj. Nem baj, szerintem ez a szép. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!