Mit vegyek fel, hogy öltözködjek, ha kövér vagyok?
Ez farmer kicsit hosszított felsővel.Ez nagyon szép tud lenni.
nekem kimondottan tettszik,ha egy ducibb nő, nőiesen,csinosan öltözködik.
Mondjuk ha szép a melled a dekoltázsod akkor egy V vágású felsővel odaterelheted a hangsúlyt:)
ha nagy a melled de nagy a hasad is semmiképp ne testhezálló anyagot válassz, h amikor leülsz miondjuk ilyen kis hurkák keletkezzenek. inkább vmi szövetszerű ing szerű vmi legyen ami mellben feszül, alatta pedig nem bő csak ugy elférsz benne:) nekem is van egy kis hasam és az ilyen blúzokkal tökéletesen el lehet álcázni:D
ha csak a feneked nagy, inkább feszülős farmer mint bőszárú, vagy hosszú szoknya abban sztem még nagyobbnak látszol. ez különösen jó ha kerek is a fenék;) a pasiknak is teccik.
gondolom a lábszárad is vastagabb uh ne vegyél csizmát főleg ne a nadrágon kivül. az csak a nagyon vékonyaknak áll jól, sajnos. a magas sarkú tényleg csinosit.
egyébként sok múlik azon hogy mennyire vagy kövér és mennyire arányosan..
ne vegyél keresztbe csikosat, és sztem a fehér, citromsárga és rózsaszin is kövérit. meg a tűzpiros nadrág is. a fekete karcsúsit, de ez nem jelenti azt hogy ugy kell kinézned mint egy gyászmenet. az alsó legyen sötétebb farmer, fekete, barna, szürke v más sötét szin. a blúz lehet tarka, élénk, aprómintás. és dekoltált. a mellkasodon biztos nincs háj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!