Fiúk! Tetszenek nektek az igazán magas lányok?
Nem vagyok ronda köszönöm és nem is akarok modellkedni :D Egyébként ostoba vagy kedves "28F" egy modellnek mióta kell szépnek lennie? Nézz már körül...karakteres durva arcuk van.
Miért is vagyok törpe a 165cm-el? :D Átlagmagasság. Ismerek sok alacsonyabb lányt,de sok magasabbat is.
Röhej hogy ennyire véresen komolyan vesztek egy ilyen dolgot :D Fel lett téve egy kérdés,én kifejtettem a véleményemet,ha ez nem tetszik akkor le lehet pontozni,de teljesen felesleges ez a gyerekes támadás. :)
" Fel lett téve egy kérdés,én kifejtettem a véleményemet,ha ez nem tetszik akkor le lehet pontozni,de teljesen felesleges ez a gyerekes támadás"
Ehhez képest:"ha ti ennyire fene jól érzitek magatokat meg ennyire büszkék vagytok akkor miért sértődtök meg? Menjetek el modellkedni vagy kosarazni,az kifejezetten nektek való." Ez egy idézet tőled. :) Ha már támadásról beszélünk. A kérdés meg nem neked lett feltéve, hanem a férfiaknak. Ha meg már negatív véleményed van, akkor legalább ne sértegess és kritizálj másokat. Ez a gyerekes viselkedés.
Ha valaki 165-tel alacsony, akkor én mi vagyok 156-tal???:D papucsállatka??:D:D:D
Magas csajszi, örülj a szép hosszú lábadnak meg a sudár termetednek. :)
Engem nagyon zavart sokáig, hogy nem növök meg, de most már megbékéltem vele, és nem zavar az alacsonyságom. (1 kivétellel csupa magas barátom volt.)
30L
Ilyen hülyeségeken vitatkozni, komolyan mondom...
Minden fiúnak más az ízlése, még magasság terén is. Én 176 vagyok, így értelemszerűen elsősorban a 170körüli/alatti csajokra hajtok. De ez nem azt jelenti, hogy a nálam magasabb csajok ne lennének szépek...
Azért 180+os nő tíz centi magassarkúval nagyon durva.Láttam már olyat konkrétan a magas férfi ismerőseim mondták,hogy nagyon nem szexi,mert már akkora,mint egy hegyomlás.Sokan átesnek a ló túloldalára..
Attól,hogy egy csaj 165 centis nem biztos,hogy picik és tömzsik a lábai,sőt általában ők a "formás" típusú csajok.
szerintem egyértelmű: egy alacsonyabb csávónak az alacsonyabb nők, egy magasnak meg a magas nők jönnek be jobban (persze ha az összes többi tényezőt kizárjuk). ha viszont a csajt nézzük egészben akkor a magaság nem igazán szempont.
én 190cm fölött vagyok valamivel, és jobban preferálom a magasabb lányokat, de igazából az sem zavar ha 160cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!