Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Tetszenek nektek az...

EveHun kérdése:

Fiúk! Tetszenek nektek az igazán magas lányok?

Figyelt kérdés
176 cm magas vagyok, vékony, 57-60 kg, és nagyon szeretem a 12-13 cm es magassarkúkat, de attól tartok, így már túlságosan magas vagyok. Magassarkút főleg inkább bulikban hordok, de van 1-2 magassarkú csizmám is. Szerintetek szépek az ilyen magas lányok?

2013. ápr. 11. 21:44
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. ápr. 11. 22:24
 12/37 anonim ***** válasza:
42%

"Én csak az ismerősi körömben lévő tapasztalatokat mondom."

"érdekes" ismerőseid lehetnek, sz.r neked.

attól, hogy egy nő magasabb nálam nem érzem magam gyengébbnek, vagy kevesebbnek. se kevésbé férfiasnak.

Jó, hogy nem ismerlek...

2013. ápr. 11. 22:29
 13/37 anonim ***** válasza:
86%
"A többi jeti." Tehát, mivel én 172 centi vagyok, ezért már a jeti kategóriába tartozom. Nagyszerű. Jaj, de megnéznélek titeket. Én például nem szapultam az alacsonyakat, de ti meg jetizitek a 170 feletti nőket. Gratulálok. Szerencsére sem a magánéletben, sem pedig az öltözködésben nem hátráltat a 172 centim. Hordok magassarkút, és még senki nem szólt meg érte, sőt. Csak szólok neked, 165 centis lányka, hogy egy 10 centis magassarkúban már te is jeti vagy. :) Mennyire szánalmasak az emberek. Senki nem tehet arról, hogy milyen magas. Nagyon felnőttes viselkedésre vall, hogy egy örökletes dolgon gúnyolódik az ember. Igaz felnőtt emberre vall.....
2013. ápr. 11. 22:38
 14/37 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg teljesen felesleges ez a kérdés. Mindenkinek más az ízlése. Nyilván egy 17X cm magas férfi elsősorban a nála alacsonyabb, 170 alatti csajokat preferálja. A 190cm magasak meg a 170 feletti csajokat.
2013. ápr. 11. 23:01
 15/37 anonim ***** válasza:
20%

Törölve lett a válaszom? Ez szánalmas.

A 165cm-s "lányka" vagyok. Nem én jetiztem le a 170+osokat,szerintem az óriás és a jeti nem ugyanaz..

Én az óriást arra értettem ha egy alapból 175-180cm-s lány még felvesz 10cm-s magassarkút...na az már túlzás szerintem.

Ha én a 165cm-vel felveszek 10cm-set még mindig "csak" 175cm vagyok amivel azért még bőven találni magasabb pasikat. Plusz szerintem jobban látni hogy magassarkú nélkül nem vagyok magas,mint egy mondjuk magassarkúval együtt 180-190cm-s lánynál már ez nem jöt át,mert látszik hogy anélkül is magas...na mindegy,lehet durrogni,de ha ti ennyire fene jól érzitek magatokat meg ennyire büszkék vagytok akkor miért sértődtök meg? Menjetek el modellkedni vagy kosarazni,az kifejezetten nektek való.

2013. ápr. 11. 23:06
 16/37 anonim ***** válasza:
33%

" 165 centis lányka, hogy egy 10 centis magassarkúban már te is jeti vagy"

ki az a retardált, aki 10 centis magassarkút hord, de komolyan?:D

2013. ápr. 11. 23:08
 17/37 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy túlzás a 10 centi. Egy magas lány miért ne hordhatna magas sarkút, ha kedve tartja? Ja, hogy mások számára esetleg nem kényelmes, vagy kellemetlen? Kit érdekel? Egy duci csaj is hordhat miniszoknyát attól függetlenül, hogy "'nem illik", mert az összes dolog, ami megmondja, hogy a nő hogy érezze jól magát, és hogyan illik kell vagy szabad viselkednie egy nagy rakás szar. Ne más mondja már meg senkinek sem, miben érezze jól, szexinek vagy szépnek magát! Ha 185 centivel 10 centis cipőt akarok felvenni, mert dögös lábaim vannak benne, akkor az hót ziher, hogy felveszem, és nem érdekel, kinek esik szarul.
2013. ápr. 11. 23:22
 18/37 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk a 20 éves lányka a retardált, aki kifejtette, hogy nyugodtan hordhat magassarkút. :)
2013. ápr. 12. 08:12
 19/37 anonim ***** válasza:
73%

"Menjetek el modellkedni "Hát ez a bajod. :D Nem csak alacsony vagy, de ronda is. :) Sajnálom, el kell, hogy keserítselek, egy magas hosszú combú nő magassarkúban sokkal szexibb, mint egy 165 centis törpe, aki csak szeretne olyan kecses lenni, mint a magas nők. :) Te meg 165 centis lány, szerintem ne mutasd ki ennyire, hogy irigy vagy a magas nőkre, mert jót nevettem rajtad, ahogy itt kapálódzol. Amúgy is pasikat kérdeztek, hogy nekik tetszik e egy magas nő. Mit vered itt magad alacsony nő létedre? Szánalmas vagy.

28/F

2013. ápr. 12. 08:15
 20/37 anonim ***** válasza:
83%
Én nem értem ezt a harcot magas és alacsony nők között. Most ha én felveszek egy 7 centis magassarkút a 172 centimhez, akkor 179 leszek. Te meg 175 leszel a 10 centisben. És mégis úgy érzed, hogy ez a 4 centi a javadra sokkal jobb és rád nem néznek még furán, mert te csak azért vagy 175-177 magas, mert magassarkúban vagy. Én meg csak azért vagyok 179-180, mert magassarkúban vagyok. Remélem felfogod, hogy 3-4 centiméterről beszélünk, nem méterekről. Szerintem meg senkinek nincs joga sem kritizálni, sem kinevetni senkit, bármilyen magas és bármilyen cipőt is hord. Nem is értem, hogy miért jöttél ide, és miért kezdted el óriásozni és piszkálni a nálad magasabb lányokat?! Ez olyan, mintha téged fikázna valaki a 165 centidért. Persze, ha bemész valahova egy magas lánnyal, akkor őt veszik előbb észre, és talán téged észre sem vesznek. Neked max ez lehet a problémád. Mert konkrétan gyűlölettel beszélsz a magas nőkről. Csak megsúgom: Bódy Szilvi, Dukai Regina, Zimány Linda, Debreceni Zita, Nicole Kidman, Katherine Heigl, és még sorolhatnám a magas és gyönyörű modelleket és színésznőket, mind 175 és afölöttiek és mind gyönyörűek. Te mellettük elbújhatsz kisanyám, mert te nem csak centikben vagy alacsony, de lélekben is, mivel ekkora drámát csinálsz a magas nőkből. Sértegeted őket, és küldöd őket modellkedni. Mennek, ne aggódj, amíg rájuk felfigyelnek az utcán, addig te felvehetsz akár 20 centis magassarkút is, akkor is csak nevetséges kapálódzás lesz az egész. És ezeket a szavakat csak azért kapod, hogy érezd, neked milyen stílusod van. Azt kapsz, amit adsz. Na, most lehet mérgelődni,várom a sértegető, ócsároló és magas nőket gyalázó válaszodat. Akkor is csak nevetni fogok, mert viccesen bizonygatod itt, hogy igenis alacsonynak lenni a jó. Szerintem meg teljesen mindegy, mekkora vagy. Az a lényeg belül mi van. Benned az irigység és a rosszindulat. 20 évesen lehetne több eszed is. :)
2013. ápr. 12. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!