Fiúk! Tetszenek nektek az igazán magas lányok?
"Én csak az ismerősi körömben lévő tapasztalatokat mondom."
"érdekes" ismerőseid lehetnek, sz.r neked.
attól, hogy egy nő magasabb nálam nem érzem magam gyengébbnek, vagy kevesebbnek. se kevésbé férfiasnak.
Jó, hogy nem ismerlek...
Törölve lett a válaszom? Ez szánalmas.
A 165cm-s "lányka" vagyok. Nem én jetiztem le a 170+osokat,szerintem az óriás és a jeti nem ugyanaz..
Én az óriást arra értettem ha egy alapból 175-180cm-s lány még felvesz 10cm-s magassarkút...na az már túlzás szerintem.
Ha én a 165cm-vel felveszek 10cm-set még mindig "csak" 175cm vagyok amivel azért még bőven találni magasabb pasikat. Plusz szerintem jobban látni hogy magassarkú nélkül nem vagyok magas,mint egy mondjuk magassarkúval együtt 180-190cm-s lánynál már ez nem jöt át,mert látszik hogy anélkül is magas...na mindegy,lehet durrogni,de ha ti ennyire fene jól érzitek magatokat meg ennyire büszkék vagytok akkor miért sértődtök meg? Menjetek el modellkedni vagy kosarazni,az kifejezetten nektek való.
" 165 centis lányka, hogy egy 10 centis magassarkúban már te is jeti vagy"
ki az a retardált, aki 10 centis magassarkút hord, de komolyan?:D
"Menjetek el modellkedni "Hát ez a bajod. :D Nem csak alacsony vagy, de ronda is. :) Sajnálom, el kell, hogy keserítselek, egy magas hosszú combú nő magassarkúban sokkal szexibb, mint egy 165 centis törpe, aki csak szeretne olyan kecses lenni, mint a magas nők. :) Te meg 165 centis lány, szerintem ne mutasd ki ennyire, hogy irigy vagy a magas nőkre, mert jót nevettem rajtad, ahogy itt kapálódzol. Amúgy is pasikat kérdeztek, hogy nekik tetszik e egy magas nő. Mit vered itt magad alacsony nő létedre? Szánalmas vagy.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!