Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek, hogy...

Hogyan öltözködjek, hogy felkeltsem annak a fiúnak az érdeklődését, aki tetszik nekem, de mégse legyek r**ancos?

Figyelt kérdés

És milyen legyen a hajam, illetve a sminkem?

16/L

2013. ápr. 9. 13:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kedves Klayura! :) Igen, teljesen igazad van, tudom, de annyira szeretem a srácot...! :/ Mit csináljak?...
2013. ápr. 21. 09:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Felejts!
2013. ápr. 21. 11:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Mondani könnyû, hogy felejtsek, de mégis hogyan??????
2013. ápr. 21. 12:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Mindig foglald le magad valamivel, ismerkedj más fiúkkal...

Nem te vagy az egyetlen, akinek felejtenie kell és eddig mindenki túlélte(kivéve aki nem).

2013. ápr. 21. 14:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 21. 18:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Én a piros színre szavazok. Valamilyen alap,hosszított szabású piros felsőt vennék, valamilyen alakomhoz megfelelő nadrággal. A körmeimet valamilyen natúrszínűre festeném, a hajamat laza hullámokba raknám. Sminkkel csak a bőrhibákat, táskákat a szem alatt takarnám el, én nem kennék fel rúzst, szemhéjpúdert ilyesmit. Esetleg szempillaspirál még jól jöhet.

Tudom én is, hogy nem jó, ha valaki kivetkőzik önmagából, ezért nem kell semmi olyat csinálnod magaddal, amit egyébként nem szívesen tennél. Tehát például, ha amúgy nem hordasz magassarkút, akkor nem kell most sem viselned :)

Nekem például ezek nagyon tetszenek:

[link]

[link]

2013. ápr. 27. 16:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, nagyon sokat segítettél, köszönöm!!! :)
2013. ápr. 27. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!