Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimutatom azt, hogy tetszik nekem és ezzel elvesztem az érdeklődését? Így működnek a férfiak?!
Volt már jó pár próbálkozásom.
A képlet szinte mindig ugyanaz.. ahogy a srác tudatára hozom, hogy bejön nekem, az érdeklődés köddé válik. Eltűnnek az SMS-ek, hívások stb.
Másnál is így van? Miért van ez??
Ha nem mutatom ki, akkor meg lehet hogy azt hiszi esélytelen és ezért dob..
Ezek mindenképp dobtak volna..
Normál férfi ennek örül.
2! ez tetszett, mert két esélyes a dolog
ezek mindenképpen dobtak volna, N
nekem nem tűnik ijesztőnek, de én is lány vagyok
én azon gondolkodom el néha, hogy oké, tegyünk úgy mintha nem érdekelne a pasi, sőt legyünk elutasítók vele (legalábbis kicsit), hogy felkeltsük a vadászösztönét, de akkor meg nem pont ezzel ijesztjük el? akkor mi a jó megoldsá?
Én örülnék ha a lányok jeleznék, hogy mi a téma ilyen téren, mert sokszor nem vagyok képben, hogy most hogy is van ez, ha meg rákérdezek, akkor meg vagy csak félrebeszélnek, vagy leszólnak, hogy észrevehettem volna, hogy nem/igen... :)
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!