Lányok! Hogy birtok olyan szűk nadrágokban járni?
Csak épp annyira szűket veszek, ami az én méretem, és nem nyom. Azt én sem szeretem, ha kényelmetlen.
Viszont azt sem szeretem, ha lóg meg csúszkál rólam, és húzogathatom egész nap.
A gond az, hogy elég gyakran változik a méretem olyan 1-2 centit, és ezt mindig megérzem valamilyen irányba a nadrágjaimon.
Én nem bírnék:) A saját méretemben veszek ruhákat, se kisebbet, se nagyobbat nem hordok (pontosabban nagyobat még igen, 10 kilót fogytam, úgyhogy most ruhatárcsere van folyamatban). A szűk nadrág jó, mert követi az alakot, de csak ha olyan a fazonja, és nem azért szűk, mert kicsit. Az inkább ciki. Pont tegnap vettem egy farmert, és annyira örültem, derékban pont jó, nem nyom sehol, nem vág be, nincs kinn a vágat, ha ülök vagy leguggolok.
Viszont annyiszor látom, hogy sokan tényleg nem szűk fazonú, hanem kisebb méretű nadrágot vesznek, és abban kiínlódnak egész nap. Biztosan kényelmetlen, ilyenkor különösen örülök a kényelmes nadrágjaimnak.
Azért farmernél nem olyan könnyű eltalálni a méretet, ha nem streccses. Én skinny farmert hordok, szerencsére vékony vagyok és magas, úgyhogy jól áll. De amikor megyek próbálni, akkor mindig szenvedek. Ugye a farmer egy idő után tágul, ha egy mérettel nagyobbat veszek, akkor pár használat után esélyes, hogy a két láb között kicsit trottyos lesz, ami nem valami szép. Ezért én inkább megveszem azt a nadrágot, amelyik kicsit szorít, mert az valószínű még hordáskor tágulni fog.
Az a gáz, amikor csőfarmert 80 kilós lányok hordanak hatalmas vádlival, úgy hogy közben a hasuk rálóg a csípőnadrág felső részére. Vagy mostanában láttam olyan vékony anyagú nadrágokat, farmereket is, amelyik hiába nem legging, se olyan vékony, hogy sok lánynak tevepatája van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!