Csajok! Ti mennyi időt birtok ki egy magassarkúba?
Figyelt kérdés
Platformos vagy sima magas sarkút hordok? Egy napot kibirnátok benne ?2013. márc. 18. 21:31
1/14 anonim válasza:
12 cmes telitalpúban igen, de 9cmes tűsarkúban max 1 órát
2/14 anonim válasza:
Attól függ milyen magas meg milyen vastag a sarka. Én 12 centis platformosban kihúztam egy fél napot. Persze ültem is közben, de kibírtam.
3/14 anonim válasza:
egy szalagavatónak a megrendezésében egyszer én is segítettem: őrködés, helyhez kísérgetés, pakolás, cipelkedés, színpadszerelés, egy kis takarítás, ide-oda rohangálás), és kb 10 órát bírtam egy 8-9 cm-es tűsarkúban, bár az utolsó órában csak ültem
4/14 anonim válasza:
A legtovább eddig valamivel több, mint 12 órát volt rajtam a szalagavatómon, délután háromnegyed 5től reggel fél hatig. Álltam benne két órát egy helyben, végiggyalogoltam benne a várost kétszer, végigtáncoltam, ugráltam 4 órát. Kicsit fájt a végére, megkönnyebbülés volt levenni :D Platformos.
5/14 anonim válasza:
5perc. nekem iszonyat fáj benne a lábam. hasonlóm van mint a lúdtalp, nem a lábujjaimról lépek el alapból, hanem a bütykömről, szóval van hogy lapostalpúban is meghalok ha sokat kell mennem..:(
6/14 anonim válasza:
7-8cm-es majdnem telitalpas magassarkúban ( közben erdőn is átgyalogoltam, nem volt betervezve )kibírtam majdnem egy egész napot. először vettem fel magassarkút xd
7/14 anonim válasza:
Amennyit muszáj. Ha egy napot kell, és végig rohangászok, akkor annyit. De másnap, azt hiszem, nem szeretném magam:)
Van, hogy platformos vagy rajtam, ritkábban sima körömcipő.
8/14 anonim válasza:
Akármennyit. :D Még egy egész estét is végig táncolnék benne egy buliban,de csak ha nem nagyobb 8 centinél XD Simán kibírok egy mondjuk centisben egy napot,de csak ha nem kell táncolni,ugrálni,vagy egyéb nagyon mozgós dolgot csinálni XD De csak ha sétálgatni mondjuk barátnőkkel,akkor simán. XD De nem hiszem,hogy egy napig tudnék folyamatosan sétálni és dumálni a barátnőimmel XD
9/14 anonim válasza:
ha ülök közben, akkor kibírok benne egy napot, pl munkahelyen vagy suliban. Egyszer vásárolni mentem el magassarkúban, akkor viszont át kellett cserélnem a balerinacipőmre.
10/14 anonim válasza:
akár ha kell egy egész napot kibírok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!