Telitalpú, kb.5 centis magasságú csizmában el lehet menni túrázni?
Figyelt kérdés
Kolis vagyok, a túracipőm 200 km-re tőlem, nem fogok tudni elmenni érte a túra előtt. A budai hegyekbe fogunk menni kicsit túrázni, ha jobb lesz az idő a jövő héten, szóval ha jól sejtem, viszonylag könnyű a terep... Mit gondoltok, egy nem túl magas teliptalpú csizmában nekivághatok? Nagyon kényelmes csizma, egész télen ezt hordtam, ugyanakkor eléggé kopott már, szóval nem sajnálom.2013. ápr. 7. 11:45
1/8 anonim válasza:
Én is voltam a budai hegyekben,én lapos talpúban is megéreztem azért...bár lehet én vagyok puhány,és te jobban bírnád. Én a helyedben azért mindenképp laposat választanék,akár tornacipő vagy edzőcipő akármi,pont nem érdekelne hogy divatos-e? Vagy vigyél váltónak laposat,és ha már érzed hogy nem bírod a csizmában akkor át tudod venni.
2/8 iostream válasza:
Ha csak ügy prüntyögni mentek a hegyre az aszfaltozz, jól letaposott utakon, akkor gyakorlatilag mindegy, mi van a lábadon.
De ott is vannak köves, sziklás utak, ahova elengedhetetlen egy jó túracipő (vagy legalább egy edzőcipő).
Neked kell tudnod, hova mentek.
3/8 anonim válasza:
Semmiképp, elcseszné az egész napodat a lábfájás, vagy talán az egész hetedet is. Kínaiban már párszáz ft-ért lehet kapni tornacipőt, inkább vegyél egy olyat és kész.
4/8 anonim válasza:
Amig nem hagyod el a betont addig nyugodtan. De ha föles úton is kell menned akkor semmiképp. Tapasztalatból mondom baromira csúszik pláne ha kicsit sáros az út. + még talpa sem hajlékony
5/8 A kérdező kommentje:
Ajj, sajnálom a negatív válaszokat, de köszönöm :) annyira nem fontos a túra, hogy ezért bármilyen másik cipőt megvegyek, de biztos, hogy nem csak betonúton fogunk menni... Elvileg amúgy nem kéne csúsznia, gumi a talpa.
2013. ápr. 8. 19:06
6/8 anonim válasza:
Saját tapasztalat: ha valamennyire recés, és nem csúszós a talpa, akkor nyugodtan nekivághatsz ilyen csizmában! A tornacipőnél még jobb is, mert a csizma stabilan tartja a bokádat. Ha sima talpú a csizmád, akkor tényleg inkább hagyd ki a túrát, mert csúszkálnál össze-vissza.
7/8 anonim válasza:
Még egy ötlet: ha van a közeledben egy kis földes út, próbáld ki ott a csizmát, hogy csúszik-e a talpa. Ha nem, akkor a budai hegyekbe is OK lesz, azért az nem az Alpok.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát, vannak még rajta recék, de már nem sok, eléggé el van kopva, van, ahol sima.
2013. ápr. 14. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!