Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 15 évesen hordhatok telitalpú...

15 évesen hordhatok telitalpú cipőt?

Figyelt kérdés

Középiskolás vagyok, kilencedikes. Anyum is beleegyezett, hogy telitalpú cipőm legyen, ami illik a kabátomhoz.(lemértem, 5 cm)

Ti nem néznétek ki, hogy 15 évesen ilyet hordok?.Félek az emberek véleményétől, hogy azt fogják gondolni, hogy minek "nagylányoskodom"

2013. márc. 31. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Látszatra nem nagy az 5 cm, viszont nem egészséges viselet, tönkreteheti a gerinced, lábad is, nem is értem ezt miért engedik a szülők. Ennyire tojnak a gyerekük egészségére? 20 éves kor után okés, mert akkor már nem vagy növésben, de előtte nem kéne ilyesmit hordani.
2013. márc. 31. 17:31
 2/7 A kérdező kommentje:
és ha nem mindennapi viselet???
2013. márc. 31. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mindennapi viseletként rendben van, ugyanúgy a túl lapos cipő sem egészséges azokat mégsem szokás szidni. Az 5 cm nem olyan magas.
2013. márc. 31. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
5 centi pont az a sarok, ami a legegészségesebb a mindennapokban is, és nyugodtan hord ennyi idősen. Az állandó lapos sarkútól csak elterebélyesedik a lábfejed és később nem tudsz majd felhúzni elegáns cipőket. Tapasztalatból mondom. Baromi nehéz volt az évekig lapossarkúzás után újra megszoktatni a lábamat a szép, nőies cipőkkel.
2013. márc. 31. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
4-es válaszolónak teljesen igaza van. Pont az 5 cm-es cipőmagasság a legegészségesebb. Tehát sem a teljesen lapos, sem a nagyon magassarkú cipők nem tesznek jót hosszú távon az egészségednek.
2013. márc. 31. 18:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek,ment a zöld.
2013. márc. 31. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem 5cm nem túl magas, úgyhogy simán :)

azért ne mindennap, de nyugodtan felveheted! én 15 leszek és nekem is van telitalpú bokacsizmám, majdnem 10cm-es sarokkal. szerintem kényelmes és tudok is benne járni. mert az nagyon hülyén néz ki amikor egy lány ott botladozik a cipőjébe. szóval hajrá! :)

2013. ápr. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!