Hordhatok-e melltartót?
általános iskolában is lehet hordani melltartót. egyébként a gimiben is simán kigúnyolhatnak ugyanezért... :/// sajnos.
milyen méretű melltartót hordasz? mert ha C-s akkor tényleg elég fura tud lenni. de ha pl A-s akkor nem értem hogy mi benne a ciki. buta aki kigúnyol :D
Sorstársaim!
Hordj nyugodttan csak tényleg ne azt a 10cm szivaccsal bélelt vackot amit árulnak néhol.:/
Én is megértelek, 9.-es vagyok én is mint az előző válaszoló és kb AA ha van.
Amúgy gondolom kb neked is ekkora lehet ha azt mondod hogy kicsi.És hol vettél ilyen kisebb darabot, én sehol sem találok.
Előző: Milyen az a szivacsos topp?
heey,én is igy jártam most már 19 vagyok és végre megnött,de most sem nagy,nem is hordok "rendes" meltartót ,nem kényelmes nekem az a fém cucc,hordo orákig és csak este jövök ráh mi zavart egész nap.szal én fém nlküli melltartot hordok,nincs benne semi push-up-os cucc.Jobb a természetes szerintem.:)
am nyugottan hordj melltartot sztem is,ahiogy az elöttem válaszolok irták kb a legkisebbel kezd,ha kb semmi nincs még.illetve sztem nem kell mutogatni h van-e melled,az h csufolnak elmulik-lekopnak az ilyenek...
mellesleg ugyis "divat" a bö polo pulcsi,nem feltétlen kell mutogatni h mekkora a melled. gimiben minl szükebb polokat pántosokat hordtam meg ihutam magam rendesen,hülyeség.senkit nem érdemes a mellméreteddel "megfogni",vagy benyomást kelteni-és most nem csak srácokra gondolok.:)
uristen mennyit irtam,bocsii,szal légy magabiztos és hordj olyat amiben jol érzed magad,de nem tér el nagyon a valoságtol :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!