Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordhatok-e melltartót?

Hordhatok-e melltartót?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs mellem,de azért hordok melltartót,csak úgy,mert úgy kevésbé érzem szörnyűnek a laposságomat. XD De a mostani sulimban folyton csúfolnak,hogy nincs mellem,minek hordok melltartót. Jövőre viszont gimibe megyek és azt kérdezem, hogy ez tényleg ciki-e? Hogy ott hordhatok?

2013. márc. 13. 18:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Majd x év múlva rájössz, hogy sokkal kényelmesebb melltartó nélkül :D Ennyi idősen dettó ugyanilyen voltam, mint te. Hordtam melltartót, alig volt bele mit tenni. azóta épphogy csak megnőtt akkorára, hogy ne essen le rólam a 75A-s melltartó. Van kb két melltartóm, mert kifejezetten utálom őket, kényelmetlen, az esetek nagy többségében nem hordok melltartót, ha pedig igen, amint hazaérek, leveszem.

21L

2013. márc. 13. 23:19
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Semmi értelme hordani ha nincs melled, ezzel valóban csak nevetségessé teszed magad. Gyerek vagy még, teljesen normális hogy nincs még melled.

Hordj sima topot, abból is van ilyen vékony szivacsos esetleg, az való neked, ahhoz nem kell nagy mell, kényelmes is.

2013. márc. 14. 00:46
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!!!!!
2013. márc. 14. 13:44
 14/16 ívy1 ***** válasza:
12 évesen semmi gond ha nincs még cicid,sőt inkább jobb mint ha már most lenne legalább egy B-és,mert így nem leszel logó mellü 20 évesen.
2013. márc. 14. 14:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Még azért ahhoz a 12 évhez egy 4-t hozzáadhatsz mint már írtam. xD

És egy A-val(később maxB de nem feltétlen) bőven megelégednék.

2013. márc. 14. 22:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Jajj bocsi nem ide, ehhez a kérdéshez akartam írni az előző választ.

De béna vagyok bocsi.:/

2013. márc. 14. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!