Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? Jó ez a ruha?

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy 10 kilót híztam az utóbbi hónapokban, mert rossz időszakom volt, magányos voltam stb. Jelentkeztem az rtl egyik új sorozatába,és felhívtak hogy mehetek castingra még a héten. Nem gondoltam volna hogy ilyen hamar hívnak, azt hittem van pár hónapom leadni a súlyom, összeszedni magam, de úgy gondoltam hogy így is megpróbálom, veszteni nem vesztek vele. A képen egy középkék farmernadrág van rajtam ( ez az egyetlen ami most rámjön pedig nagyon jók vannak:/) Csipkés felső, "fűzős" magassarkú, és nyaklánc. Vennék még fel egy szebb, alkalmibb gyűrűt, és valamilyen egyszerű "bedugós" fülbevalót. Hajam kieresztve lesz. Két kérdésem lenne: 1. nagyon dagadt vagyok így?

2: ez a szett jó lesz nekem castingra?:)

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 3. 20:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy nagyon dagadt, nagy a segged, stb...Emberek, normálisak vagytok ti??? Nem hiszem el, hogy erre valaki azt mondja, hogy "nem olyan dagadt". Ez a lány egyáltalán dagadt, sőt, nagyon csinos. Nektek az a dagadt, akinek van egy kis pocija, és ha hozzáértek nem a bordáiba ütköztök? Komolyan, megnéznélek titeket, pláne a fikagépeket, szerintem olyan rondák vagytok, mint a bűn, azért van ekkora pofátok...28/F
2013. ápr. 4. 08:31
 12/21 anonim ***** válasza:
egyáltalán dagadt=egyáltalán NEM dagadt
2013. ápr. 4. 08:32
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
nekem ez már súlyfelesleg mi rajtad van , nagy a karod a hasad is és a combod is vastag a segged meg széles de lapos én biztos nem lennék megelégedve ezzel szerintem menj konditerembe és diétázz mert el fogsz hízni ha nem teszel semmit, és ne mondjátok neki hogy ez milyen szép meg jó ,mert hamis kép alakul ki magadról és ha még kövérebb leszel is csinosnak hiszed magad csak majd jönnek a betegségek és majd csodálkozol..
2013. ápr. 4. 10:17
 14/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem te inkább vegyél a kezedbe egy nyelvtankönyvet. Ahelyett, hogy itt tanácsokat adsz, és leírod, hogy neked ez már túlsúlyos....Úgy megnéznélek téged. Írni nem tudsz, de okoskodni igen. Gratulálok! Bemutatnám neked vesszőt(,) és pontot(.). Remélem tudod, hogy miért írtam.
2013. ápr. 4. 13:40
 15/21 anonim ***** válasza:

Kedves előttem szóló!A 13. válaszolónak igenis igaza van,helyesírás ide vagy oda.Nem is értem,hogy hogy vagy képes a válasz milyenségét a helyesírása miatt lehúzni,még ha nem is értesz egyet.

Minél tovább hízik,annál nagyobbat fog koppanni.

2013. ápr. 4. 16:28
 16/21 anonim ***** válasza:
A lány nem túlsúlyos, de valóban nem szabad agyondícsérni, mert nem egy ismerősöm hízott el dícséretek hatására. (a tipikus "jaj ne menj tornázni, így is jó vagy; belefér a meki, neaggódj, hogy meghízol, úgyis szép lennél", és társaira gondolok. Nem kell fogyókúrázni sem, mert tényleg nem vészes, de a testmozgás senkinek sem árt, lehet alakítani azon a kis feleslegen, és egészségesen étkezni! :)
2013. ápr. 4. 16:32
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem húztam le a válaszát. De felháborító, hogy úgy nyilatkozik, mintha ő tökéletes lenne, aztán még egy mondatot sem tud leírni helyesen. Bagoly mondja verébnek szindróma......
2013. ápr. 4. 16:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Mint általában, ezen az oldalon a "tökéletességek netovábbjai" találhatóak meg, akiknek joguk van véleményt nyilvánítani mások hibájáról. De az már nem lényeg, hogy esetleg helyesen írjanak. Ők tökéletesek, nekik mindent lehet. Ha már megengedett, hogy kifejtse, neki miért is nem tetszik a lány teste, akkor én is elmondhatom a véleményemet. És az én véleményem az, hogy ha már kritizálunk valakit, akkor azt úgy tegyük, hogy belénk ne lehessen kötni, mert az nagy pofára esés. De persze, itt mindenki tökéletes.
2013. ápr. 4. 16:41
 19/21 anonim ***** válasza:
nekem felállt rá. tetszik
2013. ápr. 4. 17:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Volt okom hogy ilyen lettem! Az ongyilkossag hataran voltam, es ha nem a napi 2 tabla csokiba folytom a banatom, akkor mar nem elnek. Mindig vekony voltam, most nem vagyok az, de elkezdek fogyozni,es edzeni is, mert talpra akarok allni. Koszonom mindenki velemenyet, de egyet hozzatennek: soha nem volt meg lapos seggem +10 kilo ide vagy oda ;)
2013. ápr. 4. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!