Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? Jó ez a ruha?

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy 10 kilót híztam az utóbbi hónapokban, mert rossz időszakom volt, magányos voltam stb. Jelentkeztem az rtl egyik új sorozatába,és felhívtak hogy mehetek castingra még a héten. Nem gondoltam volna hogy ilyen hamar hívnak, azt hittem van pár hónapom leadni a súlyom, összeszedni magam, de úgy gondoltam hogy így is megpróbálom, veszteni nem vesztek vele. A képen egy középkék farmernadrág van rajtam ( ez az egyetlen ami most rámjön pedig nagyon jók vannak:/) Csipkés felső, "fűzős" magassarkú, és nyaklánc. Vennék még fel egy szebb, alkalmibb gyűrűt, és valamilyen egyszerű "bedugós" fülbevalót. Hajam kieresztve lesz. Két kérdésem lenne: 1. nagyon dagadt vagyok így?

2: ez a szett jó lesz nekem castingra?:)

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 3. 20:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
18%
hát meglátszik az a 10 kiló.
2013. ápr. 3. 20:12
 2/21 anonim válasza:

1. nem vagy nagyon dagadt, és ellentétben az előttem szólóval nem látszik annyira a 10 kiló...szerintem íy is nagyon szép és csinos vagy

2. nem tudom hogy farmer jó válsztás-e de a felső meg az ékszerek jók

2013. ápr. 3. 20:21
 3/21 A kérdező kommentje:
farmer helyett mire gondoltál?
2013. ápr. 3. 20:22
 4/21 anonim ***** válasza:
Nem vészes az alakod, de lehet, hogy jobb, ha nem ennyire feszülős cuccban mész. :) Nézz körül pár divatblogon, hogy a te alakodhoz milyen fazonú ruha illik. Ha mégis mindenképp maradnál ennél a szettnél, akkor ne ezzel a farmerral!
2013. ápr. 3. 20:24
 5/21 anonim válasza:
vagy valami más anyagú, csinosabb nadrág vagy valami szoknya
2013. ápr. 3. 20:28
 6/21 anonim ***** válasza:
Én is a napokban voltam egy ilyen castingon (rtl-es), 60 ember közül én lettem az egyik kiválasztott. Nem érdekli őket a külső, csak a "színészi tehetségre" kíváncsiak. Én farmerben, kötött garbóban voltam, átlagos vékony lány vagyok, szemüveges és rövid hajú :)
2013. ápr. 3. 20:44
 7/21 anonim válasza:
jó nagy segged van
2013. ápr. 3. 20:54
 8/21 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj az alakoddal. Meg a ruha is OK szerintem.
2013. ápr. 3. 21:00
 9/21 anonim válasza:
100%

Nem latszik meg a 10 kilo plusz. Ha a farmered magasabb dereku, a felso helyett egy picit bovebb szabasu blust vennék fel, beturve a farmerba - ettol a labaid hosszabbnak tunnének, a picike has koruli hurkak sem latszanank,plusz a nyaklanc.

De, osszességében ez sem rossz.

2013. ápr. 3. 22:35
 10/21 anonim ***** válasza:

1:Nem vagy nagyon dagadt,de azért lenne hová fogynod.

2:A szett nagyjából jó,de fölvehetnél inkább valami szövet nadrágot,mondjuk feketét vagy sötétbarnát,és hanyagolhatnád ezt a nyakláncot,bár ez szerintem csak nekem nem tetszik.

2013. ápr. 4. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!