Ti mit gondoltok erről? Szerintetek mi legyen?
Szerintem gyerekesnek fog tűnni amit most írok, de nem érdekel. Szóval. Az a helyzet, hogy eddig nem követtem a divatot, egyrészt mert nem egy hiper gazdag családban lakom, másrészt meg mert eddig nem is törődtem ezzel, nem érdekelt. Mostanában azonban igen. Csak sajnos hiába nézek ki valami csinos cuccot, nagyon drága. Legalábbis nekem. Az aktuális trendeket képtelen vagyok/lennék követni, mert nekem nincs annyi pénzem (és a szüleimnek sem) hogy félévenként új szereléseket vegyek...
Alapvetően meg színes egyéniség vagyok, sokféle dolog iránt érdeklődöm ezért nem bírok egyetlen stílusnál vagy divathullámnál leragadni, mert van hogy ahhoz van kedvem hogy két copfba fogjam a hajamat, van hogy ahhoz hogy szűk farmert vegyek fel. Tehát nem bírom magamat behatárolni.
Ott van még ezzel a témával kapcsolatban az is, hogy gáz. Mármint hogy nem követem a "többieket", nekem nincs Iphone-om, se semmi menő cuccom. Csak a személyiségem, ami manapság sajnos nem túl menő. És hogy (nem folyamatosan)de gyakran piszkálnak ezzel kapcsolatban. Ha lányos ruhát veszek föl máris "p*csa vagyok", ha meg valami kényelmeset akkor meg azért. Avagy: szóljunk be a kis nyuszinak mert van rajta sapka/nincs rajta sapka. Szóval értitek, na.
Alapvetően nem mondom azt hogy csak "sportosan öltözködöm", sem azt hogy "cicababásan" mert egyik sem igaz. Mert van ami tetszik az egyikből, van ami nem.
Egyébként nagyon tetszenek a Tally Weijl-ben kapható ruhák, cuccok, úgy érzem hogy illenek hozzám (bár eddig sosem vásároltam ott, se semmilyen jó boltban..:c)
Azt hiszem durván hosszúra nyúlt ez a lelkizős-öltözködős beszámolóm, amiért bocsánatot kérek. Csak az a kérdésem hogy szerintetek mit tegyek? Mert semmi sem jó amit az öltözködésben elkövetek(legalábbis másoknak). Legszívesebben ki sem mennék az utcára, mert valamiért tuti leszolnának..
15/L
Szia! :)
Szóval: szerintem egyáltalán nem baj, hogy sok stílus iránt érdeklődsz. A te/én korombeli emberkéknek az 50-60%-a így van ezzel. :) Azt viseld, ami tetszik, a többiek véleményére meg tegyél.. Tudom, egyáltalán nem ilyen egyszerű, de próbáld meg. :) Ha ahhoz van kedved, hogy két copfba fogd a hajad, csináld azt, ha szűk farmerhez van kedved, bátran vegyed fel.
És még azt tudnám ajánlani, hogy keress a környéketeken egy jó kis turkálót, és nézz ott ruhákat magadnak. A mi környékünkön olyan turki van, hogy H&M és hasonló márkás ruhákat lehet venni nevetséges, 200-500 forintokért! Szóval próbálj ott keresgélni. De azért vigyázz, vannak ruhák, amik nincsenek jó állapotban, és üvölt róluk hogy turkálósak.. Ott is ki kell fogni jókat. :)
Bátorság, és legyél mindig önmagad! :) 14/L
Sz@rd le hogy másnak mi a jó, a lényeg hogy Te igy érzed jól magad !! Am mi sem vagyunk gazdagok, bár én New Yorkerben szoktam vásárolni, kb minden ruhám onnan van, ami nm az Nekem is Tally-s szoktak nagyon jó akciók lenni, figyelj rá!! :))
:DD
Mit tegyel? Egyszeru! Azt vedd fel, ami neked tetszik, es sz@rd le magasrol, amit a tobbiek gondolnak! Nezzenek magukba, aztan vessenek kovet a masikra :) Jah, es legy mindig hatarozott, magabiztos :)
20/N
Köszi szépen mindenkinek, kedves tőletek meg minden :)
Viszont én olyan vagyok hogy a szívemre veszek mindent, ezért ha valaki beszól simán összetörök...tudom, nem szabadna. De olyan nehéz elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!