Mit gondoltok arról, hogy a youtube szinte ránk akarja erőszakolni újabban, hogy a teljes valódi nevünk legyen kiírva felhasználónévként?
Én is mindig ráklikkelek arra, hogy nem szeretném a teljes nevem láttatni, de még akkor is rámerőszakolná.
És csomószor csinálta már, miért nem lehet kb. félévente egyszer felkínálni és megérteni, ha az illető nem akarja ?
Szerintem ez felháborító.
Én mindezt egy jó leckének tartom a mai fiatalságnak. Talán ha valaki felvállalja az igazi nevét, az kétszer is meggondolja legközelebb, hogy ír-e bizonyos stílusú kommentet. Anonimként könnyű mást ócsárolni, de kérdés, hogy a nevét adja-e hozzá valaki.
Másrészt valóban nem jó dolog ez az "erőszakolás", bár felháborítónak nem mondanám. Semmi sincs ingyen. Különösen érvényes ez az IT világában, ahol az információ a legnagyobb érték. A rengeteg szolgáltatásért cserébe, amit a Google ad nekünk, bizony mi is adunk valamit, gyakran a tudtunk nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!