Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek hamisítványok?

Ezek hamisítványok?

Figyelt kérdés
[link]

2013. ápr. 1. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Kínából érkezik. 2000 forint. És van, aki megírta, hogy hamis. Nekem ennyi bőven elég. Hogy miért van mégis többnyire pozitív értékelése az eladónak? Mert sokan fel sem ismerik, hogy hamis, vagy nem érdekli őket, vagy az ilyenek közlik, hogy ha lenegatívozod, akkor ő is, meg akkor nem adja vissza a pénzed, ha nem dicséred.

Amúgy még le is húz, az ebayről a hamisat olcsóbban megrendelheted.

Így csak leszedi a sápot a rendelésedről, és ha megfogják a csomagot, te szopsz, hogy vám, meg áfa, esetleg amiatt, hogy hamis..

2013. ápr. 1. 16:13
 2/8 A kérdező kommentje:

amit olcsón adnak az mindig hamisítvány?

köszi!:)

2013. ápr. 1. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínüséggel hamis. Én Police napszemüveget vettem nemrég a vaterán, 2500Ft-ért. Az első kinyitáskor letört a jobb szára a szemüvegnek annyira eredeti volt. Ha meg is veszed, tudod használni biztos ezeket a cipőket, de ahhoz meg drága, mert úgy lehet ugyanannyit egy sima tornacipő is kibírt volna.
2013. ápr. 1. 16:24
 4/8 A kérdező kommentje:
értem, köszi:)
2013. ápr. 1. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy az olcsó csak hamis lehet, de azért ENNYIRE ne legyél már naiv, hogy 2000 forintért azt hiszed eredetit kapsz...
2013. ápr. 1. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is vateráról vettem "converset", bár az más fajta volt és 2x ennyibe került, de ugye még úgy is olcsóbb..tisztában voltam vele, hogy nem eredeti, viszont pont úgy néz ki, ráadásul március-április környékén vettem és még semmi baja, pedig a kínai tornacsukáimnak mindig eltört a talpa.

Egyébként ebayen hogy találok ilyen hamis converset olcsón? Nekem csak baromi drágákat dobott ki..

2013. ápr. 2. 01:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Minden rosszindulat nélkül kérdezem, de hogy gondoltad, hogy 2500-ért eredeti police szemüveget kapsz? Én nem kockáztatnám a látásomat ilyen hitvány hamisítványokkal..

2013. ápr. 4. 19:31
 8/8 anonim válasza:
Én is rendeltem már, nem eredeti de azért nálam bírja a strapát. Most rendeltem megint más színben de még nem érkezett meg. Mondjuk azért az érdekes, hogy a postaköltség drágább mint a cipő. Vagy a cipő árát tüntetik fel kevesebbért, hogy azt hidd milyen olcsó, de közben amit onnan levettek rárakják a postaköltségre. Azért nekik is megvan rajta a hasznuk keményen. Különben nem érné meg nekik.. :D
2013. ápr. 24. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!