Kínából érkezik. 2000 forint. És van, aki megírta, hogy hamis. Nekem ennyi bőven elég. Hogy miért van mégis többnyire pozitív értékelése az eladónak? Mert sokan fel sem ismerik, hogy hamis, vagy nem érdekli őket, vagy az ilyenek közlik, hogy ha lenegatívozod, akkor ő is, meg akkor nem adja vissza a pénzed, ha nem dicséred.
Amúgy még le is húz, az ebayről a hamisat olcsóbban megrendelheted.
Így csak leszedi a sápot a rendelésedről, és ha megfogják a csomagot, te szopsz, hogy vám, meg áfa, esetleg amiatt, hogy hamis..
amit olcsón adnak az mindig hamisítvány?
köszi!:)
Én is vateráról vettem "converset", bár az más fajta volt és 2x ennyibe került, de ugye még úgy is olcsóbb..tisztában voltam vele, hogy nem eredeti, viszont pont úgy néz ki, ráadásul március-április környékén vettem és még semmi baja, pedig a kínai tornacsukáimnak mindig eltört a talpa.
Egyébként ebayen hogy találok ilyen hamis converset olcsón? Nekem csak baromi drágákat dobott ki..
Minden rosszindulat nélkül kérdezem, de hogy gondoltad, hogy 2500-ért eredeti police szemüveget kapsz? Én nem kockáztatnám a látásomat ilyen hitvány hamisítványokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!