Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A vaterán árult adidas melegít...

A vaterán árult adidas melegítők hamisítványok?

Figyelt kérdés
Melegítő vásárlása előtt állok és feltűnt, hogy már 8,5 ezerért lehet kapni 2részes pamut adidas melegítőt. Érdekelne, hogy szerintetek hamisítvány?
2011. dec. 3. 15:55
 1/4 anonim válasza:
azért olcsó, mert használt. a vatera nem bolt, hanem egy olyan oldal, ahol pl te is eladhatnád a használt cuccaidat. így a hirdetőn múlik, hogy hamis-e vagy sem. érted?
2011. dec. 3. 17:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Először is tudom, hogy mi a vatera de ezek a termékek újként vannak feltüntetve tetszik érteni? Érdemi válaszokat várok!
2011. dec. 3. 17:36
 3/4 anonim válasza:
Én vettem ugyanilyet. én semmi jelét nem találtam hogy hamisítvány lenne, de nem tudom, lehet, hogy az... vadonat új, és tényleg jó.
2011. dec. 6. 11:20
 4/4 anonim válasza:
ha azt írja, hogy új, könnyebb eladni lehet, hogy nem látszik rajta használat nyoma (nem kopott, nem szakadt stb.), de azért nem kell egyből elhinni. vagy ha új, akkor lehet, hogy hamisítvány, esetleg ha rossz méretben vett, akkor lehet igaza (de ki nézi el a méretet? persze azért néha-néha előfordul) de NEM LEHET ÁLTALÁNOSÍTANI, mivel rengetegen árusítanak vaterán. a nagybetűvel kiemelt rész a lényeg, ez lett volna az előző válaszom mondanivalója is
2011. dec. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!