Az Office Shoes cipői tényleg kínai hamisítványok?
Figyelt kérdés
Caterpillar cipőt szeretnék venni ott, de most olyan információkat halottam, hogy hamisítványok és 1-2 év megadják magukat.Márpedig ha kiadok 30 000-et egy cipőért akkor bírja már tovább.2011. jan. 3. 08:29
1/5 anonim válasza:
Ezt a h*lyeséget kitől hallodtad?!Nem egy cípőt vettem már ebben az üzletben,beleértve caterpillar-t is,és még mindig hordom(3éve).
2/5 A kérdező kommentje:
2011. jan. 3. 08:34
3/5 anonim válasza:
És te mindent elhiszel,amit a neten olvasol?!
4/5 anonim válasza:
Ha kicsit belegondolsz, rájössz, hogy egy nagyobb üzletlánc már csak a hírneve miatt SEM engedheti meg magának, h hamisítványokat áruljon. Mondjuk én Office Shoesban eddig csak converse és skechers cipőket vettem, de azokkal semmi gond nincs.
5/5 anonim válasza:
Kötve hinném, hogy hamisítványokat árusítanának.
Ha ez így lenne már rég bezáratták volna a boltot vagy valami hatalmas adót kellene fizetniük.
Nekem is több cipőm van onnan és mindegyik teljes mértékben jól bírja a gyűrődést.
2-3 éve megvannak és olyanok mint új korukban.
Tavaly előtt vettem egy Catelpillart, egyszóval jellemezve tökély.. (ne habozz, vedd meg nyugodtan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!