Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek hamisítványok?

Ezek hamisítványok?

Figyelt kérdés
angol webshopból akartam rendelni hollister kabátot,az áruk 74euró 160ról leértékelve,amikor kértem az utaláshoz az adatokat mind2 webshop kínai bankot,és címet adott meg.Lehet hogy hamisítványok???
2013. ápr. 1. 12:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Keress rá az áruház nevére, hogy megbízható-e. Én nem rendelnék olyan külföldi webshopból, amiről nem hallottam pozitív véleményeket.

Én általában egy márka hivatalos oldaláról szoktam rendelni, például a Diesel és az Emporio Armani hivatalos oldaláról sokat. Ott is szoktak lenni akciók, illetve a hamisítvány lehetősége is kizárt. Általában minden márkának van online shopja.

Persze azért vannak ismertebb webshopok, amik biztosan eredetit árulnak, ismertek:

ilyen például a:

[link]

[link]

[link]

[link]

...és persze még sok van, én ezeket ismerem.

Azt szoktam mondani, hogy inkább veszek megbízható helyről tutira eredeti parfümöt 17.000Ft-ért, mint egy ismeretlen helyről 14.000Ft-ért. Ami persze lehet eredeti, de mindig ott motoszkálna a fejemben, hogy lehet, csak egy jó hamisítvány.

2013. ápr. 1. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!