Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy 15 éves lány majdnem minden nap magassarkút hord? (10-11 centis sarokra gondolok)

Figyelt kérdés

2013. ápr. 1. 01:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%
Az hogy a szülei idióták, meg persze ő maga is, mert tönkreteszi a csontjait vele és nem is érdekli. Nem lehet sok esze. Az már csak mellékes hogy nevetségesen néz ki egy kislányon a magassarkú.
2013. ápr. 1. 01:28
 2/15 anonim ***** válasza:

Hülyeség és az ő baja ha bütyke nő vagy fájni fog a háta.

Ezek a sarkak hatalmasak, ünnepekre,bulikra valók és üzletasszonyoknak, nem minden napra egy diáknak.

(a hülyén néz ki kislányon dolog engem kicsit zavar: mármint párnapja láttam egy 11 évest aki a korához 5 évet lazán hozzádobhatott volna, majdnem 18 vagyok,de a 13-15 évesek fele idősebbnek néz ki mint én. nem tudom,hogy én vagyok későn érő vagy a nagy többség koravén,de ez van...)

2013. ápr. 1. 03:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy szíve joga, de kétlem, hogy azért hordja minden nap, mert olyan kényelmes. 15 évesen meg szerintem ez még túl erőltetett. Néha persze nyugodtan vehet fel magassarkút, de hogy minden nap abban szenvedjen, annak nincs sok értelme, főleg, hogy egy 10 centis saroktól még nem lesz belőle érett nő.
2013. ápr. 1. 09:27
 4/15 Andii1 ***** válasza:
majd tönkre teszi a lábát meg a gerincét és akkor neki is lesz véleménye.. 15éves lánynak még nem kell.... néha-néha felveheti aztán ennyi.. attól nem lesz nagylány..
2013. ápr. 1. 10:50
 5/15 anonim ***** válasza:
nem kéne, nem illik, de az ő dolga, ő lába
2013. ápr. 1. 11:03
 6/15 anonim ***** válasza:
69%

Attól függ! Ha mellé nőiesen is öltözködik (Z.B.: szoknya), mert ilyen a stílusa, akkor teljesen rendben van, sőt nagyon dicséretes dolognak tartom. Manapság úgyis az igénytelenség hódít, jó tudni, hogy vannak üdítő kivételek! :-)

(Amúgy egy balerinacipő is lehet nagyon csinos és nőies, és a legtöbb szetthez passzol is.)

2013. ápr. 1. 11:47
 7/15 anonim válasza:
95%
Szerintem inkább így öltözködj, és légy csinos, semmint a mostani lányok többsége ,akiken olyan viccesen áll a balerina cipő cicanacival és "miniszoknyával". Mert nem veszik észre hogy milyen irdatlanul rövidíti az egyébként sem hosszú lábukat. olyan aránytalanok, mintha manók lennének!! A magassarkú hosszítja a lábat, nincs vele baj. De hordhatnál kicsit kisebbet is néha 8-9 cm-eset, az kevésbé terheli a lábad. Ha csak a suliba mész vele, meg haza akkor nem baj, mert végülis egész nap ülsz. Ha elmentek suli után v.hova vegyél kisebb sarkút. De úgyis érzed ha már terheli a lábad, akkor pihentesd. Én több mint 10 éve hordok magassarkú így, és semmi gondom. Persze hajlam kérdése is. Légy csinos, elegáns, szép, míg fiatal vagy (normális keretek között). Én az ilyen lányokat sokkal többre becsülöm mint a "manó" formákat. :D
2013. ápr. 1. 14:08
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát egészségére. Majd megbánja, ha már nem fog tudni lapos cipőben menni.
2013. ápr. 1. 17:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nincs benne semmi rossz, ha egy 15 éves lány kicsit nőiesebbé akarja tenni optikailag magát. Persze, javaslom, hogy azért hordj néha lapos talpúakat is, mert nem igazán tesz jót a gerincnek és persze a lábfejnek sem. De miért ne? Igazából mára nagyon is divatba jött a magas sarkú, 15 évesen pedig már nem igazán néznek ki a lányok kislánynak. Nézzen csak mindenki a kis 12 évesekre. Annyi baj legyen, hogy magas sarkút húz az ember lánya! Vannak itt azért komolyabb problémák is... Szóval csak nyugodt szívvel hordd, de persze csak néha. És ha szépek is a lábaid, akkor nincs vele semmi gond. Ahhoz pedig már semmi közünk, hogy fáj-e a lábad, vagy tönkre megye-e a gerinced, szerintem nyugodtan hord, ha pedig már érzed, hogy gáz van, kicsit pihentesd balerina cipőkkel, szandákkal. Azok is nagyon divatosak mostanság. :))))
2013. ápr. 1. 17:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdésben nem "néha", hanem "majdnem minden nap" volt írva. Csak hogy pontosítsuk...
2013. ápr. 1. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!