Hátrány, ha egy lány rocker?
Nem vagyok teljesen goth-os, sem nagyon durván rocker, acélbetétesben mégsem járhatnék egy egyházi suliba.. pedig szívesen megtettném:D Inkább csak látszik, hogy rengeteg fekete cuccom van (ált egy farmer meg egy fekete top vagy póló)
Arra lennék kíváncsi, hogy a fiúk szerint gáz, ha egy lány többször van feketében, mint pl rózsaszín meg hasonló cuki színekben ??? (rózsaszínt soha nem szerettem hordani, még 5 évesen se XDXD)
én barátom jóval idősebb tőlem, felnőtt, nem rocker, nem is volt az soha és mégis 3éve már együtt vagyunk. én goth/metal és a sportos kényelmes keveréke vagyok de sose szólt egyikért sem. Ne a ruháimért szeressen valaki.
18/L
Nem gáz .
A lényeg , hogy milyen a személyiséged , és a kinézet , de NEM a ruhák .
Énis az vagyok,és velem nagyon sokan akarnak járni..Nem csak Rocker fiúk,De ha rockos vagy akkor valózínű ,hogy olyan fiúk akarnak majd veled haverkodni,járni >.< (tapasztalat) De amm szerintem az a fontosabb,hogy mien az arcod és a tested,személyiséged! ÉS NEM HÁTRÁNY!!!!!
Éljenek a Rocker Csajok/Fiúk!!! \m/
15/l
11:03
Az a helyesírás.
Az a stílus.
Ezek után teljesen mindegy, milyen zenét hallgatsz, és jól mutatja, hogy amúgy sem az számít, hiszen primitív emberek minden rétegben vannak.
Én 14 lány vagyok, metál/rock stílusban öltözködöm, olyan stílusomhoz illően szakadtan + fekete bőrdzseki, szinte mindenki egyből vágja rólam, h ,,rocker". Annyiban hátrány, h átlag srácoknak elsőre valószínűleg nem kelted fel az érdeklődését és sötét parasztnak tituáll (Bár, ha utána beszélsz vele gyorsan változhat a véleménye, tapasztalatból mondom). A rockreknek inkább. (És vannak köztük kigyúrt pasik;)) Szerintem köztük is van intelligens fiú szép számmal, és őket legalább kevésbé érdekli a külső. Én legalábbis többel találkoztam.
De ha valaki komolyan szeret, tök mindegy mi van rajtad, milyen zenét szeretsz, h nézel ki. Tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!