Hátrány, ha egy lány rocker?
Nem vagyok teljesen goth-os, sem nagyon durván rocker, acélbetétesben mégsem járhatnék egy egyházi suliba.. pedig szívesen megtettném:D Inkább csak látszik, hogy rengeteg fekete cuccom van (ált egy farmer meg egy fekete top vagy póló)
Arra lennék kíváncsi, hogy a fiúk szerint gáz, ha egy lány többször van feketében, mint pl rózsaszín meg hasonló cuki színekben ??? (rózsaszínt soha nem szerettem hordani, még 5 évesen se XDXD)
Van aki szerint gáz, van akinek ez jön be. A többi stílussal is ez van.
Amúgy szerintem fiúk többségének nem igazán jön be, de néhánynak tetszik ez a stílus.
Azt, aki rád talál és szeret, rohadtul nem fogja érdekelni, hogy mit hallgatsz. Mert te fogod érdekelni. Nem a fekete ruháid.
18/L
A hozzád hasonlú stílusú pasiknak általába ezjönbe.Bár akadnak azért olyan srácok is akik nem rockerek mégis tetszenek nekik az ilyen csajok.De ilyenből azért elég kevés van.De ha két ember szereti egymást akkor már az nemlényeg hogy most akkor az egyik fél emo,a másik meg rocker vagy éppen diszkós.
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!