Gáz lenne balerinában ballagni? (8. osztály)
Magassarkúban leszakadna a lábam a végére meg nem is hiszem, hogy tudnék járni benne.
Mit gondoldok? A többiek mind magassarkúban lesznek.
15L
Azért kérdeztem meg, hogy tudjam mit gondoltok errõl. Az igaz, hogy ígyis-úgyis azt kell majd valószínûleg felvennem, de azért érdekelt a véleményetek.
Köszönöm a válaszokat!
:)
Igazából szerettem volna egy pár centis cipõt, de se nem találtam jót, se nem tudok járni még a legkisebben sem! Én még sima cipõben sem tudok járni! :D
Most meg még a térdem is..
egyáltalán nem gáz, a lényeg a kényelem,meg egyébként sem azt fogják nézni, sokkal feltűnőbb ha esetleg valaki megbotlik az osztálytársnőid közül :D
keress egy csinos és kényelmes darabot :)
Most komolyan elvárás már, hogy egy kislány fájós lábbal is szenvedjen magassarkúban, főleg, ha nem is tud benne menni? Gondolom a válaszolók zöme ebbe a korosztályba eső menő lányka lehet. xD
Egy csinosabb balerina simán jó, sokkal gázabb, mikor egy kislány csetlik-botlik a magas cipőben, ami amúgy is nevetségesen mutat a többségen.
Amúgy se látja a lábad a kutya se a tömegben, ha nem egy széttaposott, vacak cipő lesz rajtad, akkor nyugodtan húzd fel. Én elegáns munkahelyre is képes vagyok besétálni lapos cipőben néha, és képzeljétek: a kutyát nem érdekelte. :D
Szerintem pedig add meg a módját,legalább egy ilyennel: [link]
Vagy hasonlóval:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!