Nyolcadikos ballagáson nadrágban leszünk és fehér felsőben. Sztetek kell a nadrág alá harisnya ha balerinában leszünk?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 16:03
2/10 anonim válasza:
Ha helyedben lennék, akkor nejlon harisnyanadrágot vennék fel, mivel azt illik ünnepségre.
3/10 anonim válasza:
Én két éve ballagtam általánosból s akkor mi egyen kosztümben voltunk, és tanárnő kérte, hogy ne fehér hanem bézs nejonharisnyát vegyünk fel. Ezt kérte mindenkitől. Lányoktól, fiúktól. én waldorfos voltam Szegeden, te hova jársz suliba?
4/10 A kérdező kommentje:
Bocskaiba járok Debrecenbe :)
2012. jún. 5. 16:42
5/10 anonim válasza:
AKkor vegyél alá harisnyát, ha különben feltöri a lábad, vagy ha a lábfejed nem olyan szép, amúgy nem érdemes. Ahogy kényelmesebb :)
6/10 anonim válasza:
térdig érő harisnyazokni. ne bokáig érőt mert esetleg felcsúszhat és nagyon béna ha kilátszik.
de figyeljetek oda, hogy a többiek miben lesznek és ha ők is harisnyazokniban akkor az árnyalatokat egyeztessétek.
7/10 anonim válasza:
harisnyát ne,nagyon meleg lesz. Egy térdigérő nylon zokni bőven elég.
Szegedi válaszoló: a fiúk is harisnyában ballagtak? :D
8/10 anonim válasza:
harisnyanadrágot vesz fel mindenki (legalább is nálunk)
9/10 anonim válasza:
Elég egy sima testszínű térdig érő harisnya (térdfix)! :)
Harisnya nélkül tényleg kikezdi a lábad a cipő és utána nem lesz túl kellemes érzés! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!