Nagyon kihivó lenne ez a ruha?
16L vagyok és nagyon tetszik ez a ruha és biztos vagyok benne h 2 hét mulva felvenném egy discoba akkor tuti minden fiu utánamfordulna..sztem szép bár lehet h ribancos de nekem tetszik.
vedd fel,nagyon szexi :) persze csak akkor ha kb olyan alakod van mint a képen a modellnek 17/F
(amúgy már lehet nem aktuális a kérdés de azért írtam :D)
A Biztos Úrnak van igaza!
A ruha rengeteget játszik a bűncselekménynél.Vannak olyan állatok akiknek mindegy,hogy kit erőszakolnak meg,de aki így öltözik az ne csodálkozzon,és igenis a ruháját is vegyék figyelembe a megbízottak.
Na igen hajógyáris ,,kislányok" :D :D Kb az összes olyan kur.va mint ez előbb említettek :D
Én igazából sajnálom is a Biztos Úrat,hogy az ilyen nőket kell elviselnie a városban,és hogy nem tudja Őket lecsukni.Szívesen elbeszélgetnék vele,hogy nem-e lehetne valahogy egy ilyen törvényt bevezetni.
Egyébként ez a ruha,ahogy egyik válaszoló írta,a pároddal kettesben!
A 80%-osnak meg,nem feltétlenül nevelés kérdése,hogy a fiú nemi erőszakos lesz-e,és igenis a lányoknak mondogassák,hogy mit ne csináljanak.Az a nő amelyik meg így öltözik,azt nem lehet tisztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!