Nagyon kihivó lenne ez a ruha?
16L vagyok és nagyon tetszik ez a ruha és biztos vagyok benne h 2 hét mulva felvenném egy discoba akkor tuti minden fiu utánamfordulna..sztem szép bár lehet h ribancos de nekem tetszik.
"Lehet azért, mert egy feminista pics@ vagy?"
Mit is mondtál a stílusról és annak a visszavételéről?
Szerintem rettenetesen kihívó és közönséges ez a ruha. Max kettesben a párommal otthon tudnám elképzelni. Egyébként meg ne csodálkozzon az aki úgy öltözik, mint egy útszéli riherongy, hogy megerőszakolják. Aki úgy sétálgat az utcán, hogy kb semmi nincs rajta, ne csodálkozzon, hogy valami sérült mentális állapotú egyém figyelmét felpiszkálja. Nem mondom, hogy az áldozatok tehetnek a megerőszakolásról, de talán nem kellene majdnem meztelenül járni az utcán ennyi. Mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja, csak utánna ne sírjon! Felőlem aztán egy masnival is körbetekerheti magát, biztos nagyon dögös lesz, csak minden pasinak aki ránéz az fog eszébe jutni, hogy egy ba.szható kis lotyó! Nem tudom miért olyan nagy ügy olyan ruhát felvenni amiből nem lóg ki az embernek mindene. Vannak nagyon izléses csinos ruhák, úgyis lehet csinos valaki, hogy nem lóg ki mindene! Nem attól lesz valaki szexi, hogy mindenét megmutatja.
22/L
szerintem kérdezed meg a kedves szüleidet,én a helyükben egy tarkóvágással díjaznám a dolgot
nem 16 évesnek való ruha!
Ha valakit megerőszakolnak abban igen sokat játszik a ruha szerepe is. És most nem azt mondom hogy a pasik csak e miatt tennék amit tesznek de ha valakin egy kirívó ruha van sokkal nagyobb az esélye annak hogy megerőszakolják mintha egy farmerba és toppba menne bulizni. Ha kint van a ruhából mindened ne csodálkozz hogy a pasiknak csak egy éjszakára kellesz. Teljes mértékben egyet értek a hadnagy úrral.
A kérdezőnek meg : szerintem egy 16 lánynak nem kéne ilyen ruhákban járnia . Ha felveszel egy fekete testhez simuló ruhát abban is ugyanolyan dögös vagy mint ebben de nem nézel ki ribancnak. És kevesebb az esélye annak hogy bűncselekmény áldozata legyél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!