Nagyon kihivó lenne ez a ruha?
16L vagyok és nagyon tetszik ez a ruha és biztos vagyok benne h 2 hét mulva felvenném egy discoba akkor tuti minden fiu utánamfordulna..sztem szép bár lehet h ribancos de nekem tetszik.
Aha, akkor mi lenne, ha ahelyett, hogy a nőket tanítanátok meg arra, hogyan előzzék meg hogy valaki megerőszakolja őket, a pasiknak magyaráznátok el hogy a helyzet rohadt egyszerű: nem erőszakolunk meg másokat. Hm?
Ha valakit meggyilkol, akkor is rá fogjátok, hogy áhh, nem készült fel a helyzetre rendesen? Ne röhögtess már!
Az, hogy ki milyen ruhát vesz fel, nem befolyásolja a nemi erőszakot. Az okozza, hogy az erőszaktevő, meg a szexista pasik a rövid szoknyát automatikusan szexuális felhívásnak veszik.
A helyedben (mert ugye elvileg nyomozó vagy) szorgalmaznám az általános iskolákban olyan előadások megtartását, ahol kivételesen nem a kislányoknak mondják meg, hogy "ne menj egyedül ki éjszaka, ne hagyd az italod egyedül, legyen nálad telefon, forgalmas úton menj, és nehogy 40 fokban rövidnadrágot merj húzni, mert különben megerőszakolnak, ne is csodálkozzál rajta", hanem a kisfiúknak azt mondani, hogy "figyeljetek fiúk, másokat bántani, megszégyeníteni és megerőszakolni nem oké dolog. tök mindegy, hogy néz ki, vagy mit csinál".
Milyen hozzáállással ne várjak sokat az élettől?
Hogy merem azt hinni, hogy az, hogy valaki bűncselekményt követ el valaki ellen, az nem az áldozat hibája? Hogy a nőket embereknek nézem, nem pedig mártíroknak?
Nyilván nem a rendőrség feladata a gyerekek nevelése, nem is erről van szó, azt csak példának mondtam. Szerinted a tanárok mit mondanak a gyerekeknek? A fiúknak semmit, a lányokat meg óva intik, nehogy hagyják, hogy valaki bűncselekményt kövessen el ellenük. Ha szerinted ebben nincsen valami nagyon-nagyon elcseszve, akkor csak remélem, hogy nők ellen elkövetett erőszakos ügyekben nem téged hívnak felülvizsgálásra.
"Sajnos a mai társadalomnak túl sok joga van, kb. mindent megtehetnek, amiket felsoroltál, azokat sajnos ebben a csúnya világban ajánlatos alkalmazni.,,
A stílusból szerintem vegyél vissza, nem tudom kinek érzed magad. Engem kiskoromban ugyanúgy megtanítottak a szüleim, hogy a lányokat tisztelni kell, és vigyázni rájuk. Ebből adódóan nem is lettem pszichopata erőszakos állat. De mivel láthatóan sok emberél hiányzik ez, lettek pedofilok, és erőszakosok is. Természetesen közrejátszhat egyéb mentális betegség is.
Szerinted mit kéne tenni a rendőrségnek? Álljon minden fiú/férfi mellett egy járőr?
Nőnek képzelem magam, aki borzasztóan fel van háborodva azon, hogy egy nyomozó szerint az áldozat hibája (is), ha megerőszakolták. Úgy gondolom, hogy a férfiak nem ösztönös állatok, akik ráugranak akárkire, csak mert azok valahogy viselkednek, vagy felöltöznek. Az emberek, a férfiak nem olyanok, mint a cápák, akik vért érezve egyből lecsapnak. Vagy tévednék, Én azért kinézek a férfiakból annyi önkontrollt, hogy függetlenül mások viselkedésétől, tudják, hol a határ.
Nem kell minden férfi mellett rendőrnek állnia, nem minden férfi erőszaktevő. Neked megtanították a szüleid, hogy egymást tiszteljük, köztük a nőket is, viszont hidd el, rohadt sok embernek meg nem. Elég, hogy ha valaki bíróságra viszi az ügyet, nem azzal kezdi a kérdést, hogy mit viselt a nő, hanem a bűncselekményhez méltó módon elítélik a bűnöst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!